Cât de fericită e fetița înfiată de Daciana Sârbu și Victor Ponta. Ce supriză a primit de ziua ei

Ultima actualizare:

Motiv de sărbătoare pentru Daciana Sârbu și Victor Ponta. Recent, Maria, fetița pe care au adoptat-o în urmă cu doi, a împlinit 8 anișori. Click! îți arată cât de fericită e fetița înfiată, dar și ce surpriză a primit micuța. 

Fetița înfiată de Daciana Sârbu și Victor Ponta a împlinit 8 ani. Foto: Instagram/Daciana Sârbu
Fetița înfiată de Daciana Sârbu și Victor Ponta a împlinit 8 ani. Foto: Instagram/Daciana Sârbu

Cu ocazia acestui eveniment special, părinții Mariei i-au organizat o petrecere cu multă voie bună și surprize pe măsură. Daciana Sârbu a publicat în mediul online câteva imagini de la aniversare. Printre altele, fetița adoptată în anul 2020 a primit cel mai delicios tort.

Vezi și: Anamaria Prodan, dezvăluiri dureroase: „Reghe nu l-a invitat pe Bebeto la botez”

Fetița înfiată de Daciana Sârbu și Victor Ponta a împlinit 8 ani

„La mulți ani, fetiță minunată! Familia ta este aici pentru tine”, a scris Daciana Sârbu pe pagina sa de Instagram. Mesajul a fost însoțit și de câteva imagini de la petrecere, unde toată lumea are zâmbetul pe buze.

În fotografii se observă că fetița a primit și un tort spectaculos. Nu degeaba mama ei a luat diplomă de cofetar la Paris.

Fost membru al Parlamentului European, soția lui Victor Ponta a dat lovitura în afaceri. Ea deține un lanț de cofetării în București, așa putem spune cu certitudine că știe să aleagă cel mai bun tort.

Poate te interesaeză: Bodo și soția lui despre copiii înfiați, de Ziua Adopției: ”Suntem niște părinți fericiți”

„Când am văzut-o prima dată am spus că este o asemănare mult prea evidentă”

Maria, fetița pe care au adoptat-o Daciana Sârbu și Victor Ponta. Foto: Instagram
Maria, fetița pe care au adoptat-o Daciana Sârbu și Victor Ponta. Foto: Instagram

Pentru Daciana Sârbu și Victor Ponta, anul 2020 a fost unul foarte important. Cei doi au reușit să o înfieze pe Maria și să-și mărească astfel familia. În cadrul unui interviu, Daciana Sârbu a precizat că micuța le-a atras atenția pentru că li s-a părut că seamănă cu Victor Ponta și pentru că e „cel mai vesel copil”.

„Când am văzut-o prima dată am spus că este o asemănare mult prea evidentă și îi râdea toată fața. Am zis că e un copil vesel. Le-am și spus că nu vreau să mai vedem pe altcineva. Am găsit un chip comun care radia bucurie și așa este. Este cel mai vesel copil”, a povestit Daciana Sârbu în podcast-ul lui Mihai Morar.

Fostul prim-ministru al României, Victor Ponta, și Daciana Sârbu s-au căsătorit în anul 2008. Pe lângă micuța Maria, cei doi au împreună o fetiță de 14 ani, pe Irina, iar Victor Ponta mai are un băiat în vârstă de 19 din relația cu fosta soție.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net