Victor Ponta, portret de familie cu soția și cei trei copii, de Crăciun!

Ultima actualizare:

Victor Ponta și Daciana Sârbu au cu ce se mândri! Cei doi au o familie superbă și unită. Politicianul, soția și cei trei copiii ai săi au făcut o ședință foto inedită, de Crăicun, iar fotografiile sunt absolut superbe.

Familia Ponta a realizat o ședință foto de Crăciun Foto: Facebook
Familia Ponta a realizat o ședință foto de Crăciun Foto: Facebook

Victor Ponta și Daciana Sârbu au realizat un portret de familie alături de cei trei copii ai lor.  Fostul premier al României și soția sa au împreună o fiică de 13 ani, pe nume Irina.

Victor Ponta mai are un băiat de 18 ani, Andrei, din mariajul anterior cu Roxana Ponta. În 2020, Daciana Sârbu și Victor Ponta au anunțat că au adoptat o fetiță dintr-un centru de plasament, pe care o cheamă Maria și care la vremea aceea avea doar șase anișori.

Victor Ponta și Daciana Sârbu au adoptat o fetiță în 2020

Victor Ponta, Maria și Daciana Sârbu Foto: Facebook
Victor Ponta, Maria și Daciana Sârbu Foto: Facebook

Cei trei copii se înțeleg de minune! Victor Ponta a mărturisit anul trecut că Andrei și Irina au fost cei mai mari susținători ai ideii de a adopta un copil de la orfelinat. Astfel, Irina a fost primită cu brațele deschise în familia Ponta și este iubită și extrem de fericită, alături de părinții ei adoptivi și de frații ei mai mari.

«Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos și neașteptat viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie în care mai vine un copil. Ne bucurăm din nou de inocența copilăriei și mai prelungim puțin binecuvantarea de a avea un copil mic alături de noi», a anunțat Daciana Sârbu, anul trecut, pe pagina sa de Facebook.

Victor Ponta a explicat la acea vreme că au întâmpinat întâmpinat probleme în procesul de adopție din cauza birocrației din România, însă au luptat pentru micuța Maria, care acum face parte din familia lor.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net