VIDEO. Gabriela Cristea, certată de fani că s-a așezat în capul mesei. Ce explicație a dat soția lui Tavi Clonda

Ultima actualizare:

Răutățile curg necontenit la adresa soților Gabriela Cristea (48 de ani) și Tavi Clonda (44 de ani), care își expun fiecare eveniment din viața lor pe rețelele de socializare. În secțiunea de comentarii nu se găsesc doar vorbe frumoase la adresa lor, ci și critici și păreri care mai de care mai neașteptate. Fanii sunt atenți la fiecare mișcare de-a lor și, așa cum deja s-au obișnuit, demonstrează că nu trec nimic cu vederea. 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda / foto: Social media
Gabriela Cristea și Tavi Clonda / foto: Social media

Într-unul dintre cele mai recente videoclipuri postate de îndrăgita prezentatoare de televiziune, s-a iscat un întreg „scandal” în secțiunea de comentarii, pentru simplul fapt că în capul mesei s-a așezat ea, și nu soțul ei. Ce a urmat, rămâne să descoperiți mai jos. 

„Este o atitudine de respect față de soț”

Mare tam-tam au făcut internauții pentru simplul fapt că Tavi Clonda nu și-a luat în serios responsabilitatea de „cap al familiei”, atunci când s-au așezat la masă. 

În acest weekend, familia Clonda a fost din nou gazda unei petreceri de zile mari, după ce Tavi și Victoria, una dintre fetițele cuplului, și-au serbat ziua de naștere. Și ziua următoare, așa cum era de așteptat, s-au așezat cu toții la masă, împărtășind acest lucru cu fanii de pe Facebook. 

„A fost soțul și a cumpărat ciorbe. Pentru Victoria și pentru Iris se strecoară ciorba”, a spus Gabriela Cristea la începutul clipului video. Ulterior, ei și o parte din apropiații care se aflau acolo s-au așezat la masă, însă urmăritorii lor nu au putut trece cu vederea faptul că vedeta de televiziune a fost cea care a stat în capătul acesteia, și au taxat-o aspru pentru gestul său. 

„O zi reușită de odihnă! Am și eu o nelămurire: nu soții stau în capul mesei? De la părinți și continuând cu propria-mi familie, este o atitudine de respect față de soț ca fiind capul familiei.”, a fost comentariul lăsat la postarea de pe Facebook a vedetei.

Ulterior, Gabriela Cristea a oferit și o explicație: „În mod normal el stă în capul mesei, azi era soare și ne-a așezat pe noi toți la umbră ca să ne fie bine și el a stat unde a mai rămas loc, tocmai pentru că e cap de familie și are mare grijă de noi toți”.

Comentariul primit și răspunsul oferit de Gabriela Cristea / foto: Captură Facebook
Comentariul primit și răspunsul oferit de Gabriela Cristea / foto: Captură Facebook
image
image
image
image
image
image
ff4e3b3847b992300aea7e7467b04eff jpg
Oana Zăvoranu și  Alex s-au împăcat
banner oana roman png
banner dorian popa png
banner valentina pelinel png
adison rae jpg
1 alexandra usurelu deschidere jpg jpeg
banner Larisa Dragulescu png