Gabriela Cristea, în lacrimi! Vedeta a vorbit despre cel mai cumplit moment din relație: „Dacă tu crezi că ai putea să faci un copil cu altă femeie...”

Ultima actualizare:

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt împreună de 10 ani. Și-au fost alături atât la bine, cât și la greu, iar momentele dificile cu siguranță nu au fost puține. Cu toate acestea, iată că sunt o familie tare fericită și împlinită și în ciuda provocărilor sunt foarte uniți. Invitată la podcastul „Te Ascult”, găzduit de Ilinca Vandici, Gabriela a vorbit despre viața de familie, dar și despre cel mai dificil moment din relația cu Tavi: cel în care s-au chinuit să conceapă primul lor copil. Atunci au fost la un pas de despărțire, dar iubirea lor a fost mai puternică.

Cel mai dificil moment din relația Gabrielei cu Tavi
Cel mai dificil moment din relația Gabrielei cu Tavi

Cel mai dificil moment din relația Gabrielei cu Tavi 

Prezentatoarea a povestit cu lacrimi în ochi despre tratamentul pe care l-a urmat timp de un an de zile pentru a rămâne însărcinată. În fiecare lună, prezentatoarea TV efectua două seturi de analize de sânge pentru a verifica reușita inseminării. Din păcate, rezultatele analizelor nu au indicat niciodată succesul acestui proces, iar, în cele din urmă, atât ea, cât și Tavi au hotărât să renunțe la această metodă de a deveni părinți. Gabriela a împărtășit momentul care i-a făcut să ia această decizie.

„I-am zis: «Eu nu pot să mă uit, uită-te tu». A deschis fișierul și mi-a zis: «O să vină o vreme când o să învingem amândoi analiza asta». Am plâns atunci… Efectiv nu mai știa ce să-mi facă, nu mai avea resurse nici el. Acolo și el a cedat. El a fost mult mai puternic decât mine în perioada aia. Ăla a fost momentul în care am zis că ne oprim. Nu mai pot fizic, nu mai pot psihic, nu mai pot ca om”, a declarat Gabriela Cristea, în cadrul podcastului..

Mai mult, prezentatoarea a povestit și despre un moment tare dificil în care i-a mărturisit lui Tavi că nu va fi împotrivă dacă el își va dori să se despartă și să facă un copil cu altă femeie. acel moment dureros însă s-a dovedit că le-a întărit și mai mult relația.

„Am avut și o discuție cu Tavi. I-am spus: «Dacă vrei să ne despărțim, dacă tu crezi că ai putea să faci un copil cu altă femeie, n-o să am nimic împotrivă». El mi-a zis așa: «Când te-am luat de nevastă și am hotărât să am o relație cu tine, te-am luat pe tine pentru ceea ce ești. Da, îmi doresc să am un copil, dar eu am hotărât că eu cu tine vreau să fiu. Dacă Dumnezeu o să vrea să ne dea un copil, o să ne dea. Dacă o să considere că nu putem să facem un copil, asta este. Dar eu cu tine vreau să merg mai departe». Am avut discuția asta, eu am provocat-o”, a mai povestit prezentatoarea TV, extrem de emoționată.

Ce fel de părinte este Gabriela Cristea

Ei bine, iată că după toate strădaniile cei doi au devenit părinți. Chiar după ce au renunțat la tratamentul de înseminare, Gabriela a rămas însărcinată cu prima lor fiică, Victoria, în vârstă de 6 ani, și apoi cu Iris, în vârstă de 4 ani. În ceea ce le privește pe fetițe, Gabriela mereu le face toate poftele însă este și foarte atentă la educația lor.

„Încerc să fiu deschisă, negociem. Și cu Iris se negociază la sânge, negocierea este... de zici că este vreun strateg de la Uniunea Europeană. Nu spun nu, dar nu spun nici da.Le las să-mi aducă toate argumentele, îmi aduc și eu argumentele și negociem undeva la jumătate.

Fetele mele știu că sunt frumoase și deștepte și că au potențial și pot să facă absolut tot ce își doresc, darnu vreau să merg atât de departe cu treaba asta pentru că nu m-aș dori să facă parte dintr-o generație de copii narcisiști cărora li se spune tot timpul «ești cel mai frumos, ești cel mai deștept, ești cel mai»... da ești, dar nu ți se cuvine. Nu este meritul tău că ești cea mia frumoasă, Dumnezeu te-a hărăzit așa. Tu trebuie să cultivi chestia asta și trebuie să-ți aduci și tu contribuția, nu pică pară mălăiață în gura lui nătăfleață.”, a mai dezvăluit în cadrului podcastului vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net