Gabriela Cristea, criticată pentru cât a cheltuit pe hainele mezinei, Iris: „Cărți nu-și doresc? Bani aruncați”

Gabriela Cristea (48 de ani) și Tavi Clonda (44 de ani) formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au o carieră de succesul în domeniile care i-au consacrat: muzică și televiziune, dar și o familie minunată, formată din cele două fetițe: Victoria și Iris, cu care petrec, ori de câte ori pot, timp împreună. 

Gabriela Cristea alături de familia ei / foto: Social media
Gabriela Cristea alături de familia ei / foto: Social media

Gabriela Cristea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune, reușește mereu să își încânte fanii cu cele mai adorabile postări, în special cele în care apar fiicele sale. Astăzi, vedeta le-a mărturisit acestora ca ziua este rezervată pentru a petrece timp cu fiica cea mica, Iris, deoarece este liberă de la grădiniță, așa că au dat startul unei sesiuni de shopping.

„Te preocupă doar să le cumperi haine”

În ciuda bucuriei pe care ambele o împărtășeau, Gabriela Cristea nu a fost ferită de criticile fanilor, care au taxat-o aspru pentru faptul ca le cumpără celor două fetițe - Victoria și Iris - haine, și nu cărți.

Dorința Gabrielei Cristea de a petrece timp împreună cu fiica cea mică și de a împărtăși acest moment cu cei care îi urmăresc atent activitatea din mediul online, s-a transformat într-un alt prilej pentru ei de a-i găsi nod în papură.

În timp ce unii internauți au criticat-o pentru faptul că a plătit suma de 676 de lei pentru hainele lui Iris, alții îi atrag atenția asupra faptului că nu cumpără cărți de colorat: 

„Cărți nu-și doresc??? În ziua de azi, majoritatea copiilor știu să citească și să scrie de tipar, cu litere mari până la pregătitoare.”;

„Este destul de mare să se pieptene singură. E necesară doar supravegherea, părerea mea (mamă a două fete pe care le-a învățat să fie cât mai independente). Trăim într-o lume plină de provocări, nu în castele cu prinți și prințese. Cu cât copiii sunt mai independenți, cu atât le este mai ușor în viață.”;

„Cărți de colorat de ce nu cumperi pentru fete? Și nu te mai strâmba la vorbă!”;

„Ar trebui să te ocupi și de partea comportamentală a copiilor tăi. Uită-te în jurul tău să vezi câți copii fac ca ale tale. Te preocupă doar să le cumperi haine și jucării......bani aruncați....”;

„Și răbdarea se învață! Dar copiilor trebuie să le reamintești, mereu, să aibă răbdare! O zi minunată vă doresc!”, au fost doar o parte dintre comentariile primite de Gabriela Cristea la postarea sa. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net