Gabriela Cristea, acuzată că este o mamă neglijentă. Vedeta a fost dur taxată: „Să nu îți pară rău de comentariile primite, sunt adevăruri”

Ziua și critica. Cam așa e viața Gabrielei Cristea (48 de ani), una dintre cele mai cunoscute și mai îndrăgite prezentatoare din televiziune. Ea a fost, din nou, aspru criticată pentru faptul că își expune fiicele în postările sale și, după părerea internauților, micuțele „nu prea par îngrijite”.

Gabriela Cristea, acuzată că este o mamă neglijentă / Foto: Instagram
Gabriela Cristea, acuzată că este o mamă neglijentă / Foto: Instagram

Gabriela Cristea (48 de ani) nu doar că este una dintre cele mai cunoscute și mai îndrăgite prezentatoare din televiziune, ci și o prezență activă în mediul online, astfel că aproape fiecare zi din viața ei și a familiei ei o împărtășește cu fanii. Fapt care, bineînțeles, atrage după sine și critică.

„Să nu îți pară rău de comentariile primite, sunt adevăruri”

Anterior, prezentatoarea TV a fost criticată că face reclame și obișnuiește să își expună copilele în social media prea des, sau pentru faptul că și-a dus fetița la coafor, cât și că își pupă fetițele pe gură. De data aceasta, Gabriela Cristea a fost luată la rost de internauți, deoarece micuțele par mereu nepieptănate când publică un videoclip cu ele în mediul online. Astfel că, nu puțini au fost cei care au avut lucruri răutăcioase de zis la adresa prezentatoarei TV. 

„O dată la lună sunt pieptănate. Să nu îți pară rău de comentariile primite, sunt adevăruri”, „Nu sunt îngrijite”, „Vai, urât arată codălaia celei mari, zici că-i indiancă. Taie-i părul puțin mai scurt și du-o la logoped puțin că pronunția e mai rea decât a celei mici”, „Nu stau la pieptănat?? Dacă nu ar sta nici la spălat?? Dar părintele ce face? Nu are nimic de zis??”, sunt doar câteva dintre comentariile din partea internauților.

Cu puțin timp în urmă, Gabriela Cristea a fost aspru criticată de o internaută pe baza faptului că face reclame și obișnuiește să își expună copilele în social media, atât ea, cât și Cristina Șișcanu: „Hai că trebuie să faci și reclame, că având un trântăr acasă, trebuie să acoperi lipsurile. Tu și analfabeta cealaltă, Cristina Șișcanu Ionescu. Vă filmați copiii la masă, nici acolo nu le dați pace, le învățați să vorbească cu gura plină, șervețele lângă gustări nu se pun”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net