Gabriela Cristea, certată de Tavi Clonda! Ce l-a nemulțumit pe partenerul prezentatoarei TV

Gabriela Cristea este extrem de pasionată de gătit, iar cum ne aflăm la mijloc de lună octombrie, faimoasa prezentatoare de televiziune a ales să pregătească o rețetă specifică pentru toamnă! Iar vedeta a dorit să împărtășească gustul bun și cu colegele ei de platou, așa că a făcut o degustare de zacuscă, pe care a împărtășit-o și cu fanii din mediul online! Cu toate acestea, a fost ceva care l-a nemulțumit pe soțul vedetei, Tavi Clonda!

Gabriela Cristea a adus zacuscă făcuta acasă pe platou / foto: Facebook
Gabriela Cristea a adus zacuscă făcuta acasă pe platou / foto: Facebook

Poate că deja știm că Gabriela Cristea este extrem de pasionată de gătit și nu ezită să împărtășească acest hobby și cu fanii ei din mediul online! Ei bine, cum ne aflăm deja la mijloc de lună octombrie, faimoasa prezentatoare de televiziune a ales să pregătească o rețetă specifică pentru toamnă! Iar cum bucuria este mereu mai mare atunci când o împarți cu alții, vedeta a ales să împartă preparatul delicios și cu colegele ei de platou!

Astfel, Gabriela Cristea a făcut o degustare de zacuscă, pe care a împărtășit-o și cu fanii din mediul online! Cu toate acestea, a fost ceva care l-a nemulțumit pe soțul vedetei, Tavi Clonda!

Ce l-a nemulțumit pe Tavi Clonda

„Am făcut degustare de zacuscă în pauza de publicitate. S-au bătut turcii la gura noastră! La final fetele au avut și o nemulțumire; mustul, mustul unde este??? Să ne fie de bine!” a scris Gabriela Cristea într-o postare de pe pagina ei de Facebook, unde a împărtășit momentul și cu fanii ei. Pe masa din platou au fost aduse mai multe tipuri de zacuscă, inclusiv din fasole, sau pește, însă cea a Gabrielei Cristea pare să fi fost „favorita publicului”.

Cu toate acestea, în comentariile postării a scris și soțul Gabrielei Cristea, care a fost nemulțumit de un lucru! „Nici mie nu mi-ai dat… și ai dus la serviciu…”, a scris el, glumind despre degustarea din platou. Ei bine, se pare că acesta are parte de o consolare, deoarece zacusca de fasole făcută de soția sa i-a rămas doar lui. „Am făcut și eu cu fasole dar nu am adus! Aia cu fasole știi cum este? Și-a pus-o bărbată-miu deoparte și a zis: din asta nu dai!”, a mărturisit Gabriela Cristea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Un avion militar ucrainean a intrat în spațiul aerian al României  A fost interceptat și escortat pentru aterizare imediată la Baza 95 Aeriană Bacău jpeg
image
image
image
image
image
image
monica tatoiu
christian sabbagh familie jpg
oana roman jpg
banner mihai traistariu png
Vasile Nitulescu poveste drama alcool actor 2 jpg
simona gherghe colaj facebook jpg
lavinia parva stefan banica celebrity awards 2014 1 0 jpeg
Daniel Pavel  (3) JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net