Semnul divin primit de Gabriela Cristea și Tavi Clonda când își doreau copii. Ce le-a apărut în casa pe care o construiau

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează o familie minunată. Împreună au două fetițe, rodul iubirii lor, care le-au oferit un sens vieții. Până să ajungă în acest punct însă, cei doi au fost nevoiți să apeleze la medici, pentru a putea deveni părinți. În ciuda faptului că Gabriela Cristea își pierduse speranța, ea și soțul ei au primit un semn divin atunci când își construiau casa: doi guguștiuci și-au făcut cuib în casa lor. 

Gabriela Cristea și familia ei minunată / foto: Social media
Gabriela Cristea și familia ei minunată / foto: Social media

Parcursul îndrăgitei prezentatoare de televiziune pentru a deveni mamă nu a fost deloc unul ușor. Din cauza unor probleme medicale, cu greu a reușit să dea naștere celor două fetițe: Victoria și Iris. În timpul construcției casei, o pereche de guguștiuci și-au făcut cuib în camera Victoriei, apoi au făcut pui, astfel că Tavi (44 de ani) a considerat un semn divin, de bun augur că și ei vor deveni părinți. 

Gabriela Cristea: „Noi am făcut casa de pe un an pe altul” 

Invitată în podcastul „Te ascult”, moderat de Ilinca Vandici, bruneta a făcut o serie de dezvăluiri emoționante. Împreună cu familia ei locuiește într-o vilă luxoasă, estimată la aproape un milion de euro. 

Casa a fost construită înainte de a avea copii, moment în care Gabriela Cristea (48 de ani) și Tavi Clonda au primit cel mai frumos semn: perechea de guguștiuci care a făcut pui în camera Victoriei. Deși muncitorii voiau să le fărâme cuibul, artistul nu a fost de acord și le-a cerut să aștepte până când puii învață să zboare. 

„El mi-a zis ulterior. Noi ne construiam casa la Corbeanca și hotărâsem că asta e camera copilului, așa mai departe. Noi am făcut casa de pe un an pe altul. Camera Victoriei a fost ultima amenajată. De ce? Pentru că își făcuseră cuib doi guguștiuci care au făcut puiuți. Au veni muncitorii și voiau să strice cuibul. Tavi le-a spus că nu, să construiască pe lângă, să poată să-și scoată puii la lumină. Apoi, evident, am stricat cuibul că și ei au plecat. Tavi a zis că asta a fost un semn și am știut că în camera aia vom avea un copil, chiar doi”, a spus Gabriela Cristea, în podcastul Ilincăi Vandici. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
regina elisabeta getty jpg
image png
televiziune webp
jador oana ciocan colaj facebook jpg
marcel pavel
alex dobrescu jpg
marina voica si corina chiriac webp
Maria Tanase jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net