Cât trebuie să scoți din buzunar, dacă vrei să-ți gătească chef Scărlătescu la nuntă. Suma e uriașă!

Vrei să îți gătească unul dintre cei mai cunoscuți bucătari profesioniști din România la nuntă? Ei bine, află că serviciile chefului Cătălin Scărlătescu (51 de ani) nu sunt deloc ieftine, după cum ne puteam aștepta, și trebuie să scoți ceva bănuți din buzunar.

Cât costă să-ți gătească chef Cătălin Scărlătescu la nuntă / Foto: Instagram
Cât costă să-ți gătească chef Cătălin Scărlătescu la nuntă / Foto: Instagram

Vestea că cei trei chefi vor pleca de la „Chefi la Cuțite” i-a luat prin surprindere pe fani. Ei bine, din fericire, chiar dacă nu îi vor mai vedea pe micile ecrane, oamenii pot apela la serviciile bucătariilor pentru evenimente importante. Spre exemplu, chef Cătălin Scărlătescu îți poate găti la nuntă, însă va trebui să scoți o sumă destul de mare de bani din buzunar.

Cât costă să-ți gătească chef Cătălin Scărlătescu la nuntă

Potrivit organizatorului unui eveniment la Galați, Marius Adam, organizat în vară, Scărlătescu a încasat, la ultima nuntă (până la acea vreme n.r) la care a participat în calitate de bucătar, aproximativ 6.000 de euro adică 30.000 RON cu tot cu TVA.

„Onorariul d-lui Cătălin Scărlătescu a fost de 5.250 de euro, fără TVA. Acesta este tariful standard al lui chef Scărlătescu pentru a participa la un eveniment. Deci da, dacă adăugăm și TVA-ul, onorariul dumnealui a ajuns la 30.000 de lei. Dar noi considerăm că au meritat aceste onorarii atât chef Scărlătescu, cât și ceilalți chefi prezenți vineri și sâmbătă, pentru că evenimentul a fost un succes.

Lumea a venit în piață, s-a simțit bine, cei de la Piețe Galați și-au promovat cu această ocazie cea mai mare piață din Galați, așa că toată lumea a fost mulțumită. Contribuția noastră, a firmei Autentic Events, a fost de 50.000 de lei, pe lângă suma de 50.000 de lei alocată de Piețe Galați. Prin urmare, putem spune că bugetul evenimentului a fost de 100.000 de lei.

La acest eveniment, ca de altfel la toate evenimentele pe care le organizăm și în alte orașe din țară, am venit cu parteneri comercianți după noi, cărora le percepem o taxă de participare. La Galați am venit cu 12 comercianți… Nu, nu a fost nimeni din Galați între cei 12, au fost doar parteneri de-ai noștri cu care mergem și la alte evenimente în țară”, a declarat Marius Adam, potrivit Gândul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net