Reacția fanilor după anunțul că Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu vor pleca de la Chefi la Cuțite: „Fiecare dintre noi are limitele sale”

#Chefi la cuțite

Anunțul zilei în piața media îl reprezintă plecarea celor trei jurați ai emisiunii „Chefi la Cuțite”. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, iar rețelele de socializare ale celor 3 chefi au fost luate cu asalt de fani. Comentariile desigur, sunt în mare parte de regret însă cei care îi apreciază pe cei trei au făcut și acuzații la adresa producătorilor.

Fanii au prevăzut că chefii vor pleca
Fanii au prevăzut că chefii vor pleca

Anunțul care a dat media peste cap

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, cei trei jurați de la „Chefi la Cuțite”, au anunțat că nu mai doresc să continue și sezonul următor, cu toate că, erau plătiți destul de bine de Antena 1. Această veste a stârnit un val de reacții printre fani care consideră că emisiunea nu va mai avea niciun farmec fără celebrul trio. După cum știm, cei trei s-au lansat în această formulă la emisiunea „Master Chef” care a fost un adevărat fenomen. După plecarea lor însă mulți dintre fani s-au arătat atunci extrem de dezamăgiți. Iată că istoria se repetă, iar după 12 sezoane de „Chefi la Cuțite”, cei trei chefi au decis să se retragă din proiect. Motivul? Aceștia spun că se simt obosiți și că nu mai pot continua în acest ritm. 

Dorința celor mai cunoscuți bucătari din România de a încheia un nou capitol nu a fost privită cu ochi buni de toată lumea. De pildă, Mihai Morar a tranmis în online că Mona Segall, producătoarea emisiunii a primit nerecunoștință din partea celor trei chefi.

Fanii au prevăzut că chefii vor pleca

Pe de altă parte, în ceea ce îi privește pe fani, aceștia s-au arătat extrem de întristați de decizia chefilor însă, în aceeași măsură, au spus că îi înțeleg având în vedere cât de greu le-a fost acestora să muncească atât de multe sezoane. Mai mult, mulți dintre ei au prevăzut faptul că o plecare a lor este inevitabilă. Aceștia au observat încă din ultimele sezoane că cei trei chefi au obosit foarte tare.

„Acum ca s-a ajuns în acest punct, noi vă mulțumim pentru toată implicarea și vă anunțăm că și pentru noi, fanii dvs., este ultimul sezon Chefi la Cuțite!”

„I-ați gonit ca și pe Gina.”

„Sper să vă mai văd în alt format. Dat fiind faptul că toți 3 ați hotărât acest lucru. 🙂 Cred că emisiunea va mai avea un sezon. Fără voi e cam greu de crezut că vor avea aceleași audiențe. Și la PRO au încercat să resusciteze acel format, dar nu au reușit.”

„Oboseala evocată se observă în atitudinea din sezonul care tocmai se difuzează și e mai mult decât justificată. Sper, însă, ca și motive de ordin etic să vă completeze decizia - refuzul de a fi asociați cu reclame mascate la jocuri de noroc sau păstrarea prelungită în emisiune a unor personaje indicate de producție. Mulțumesc pentru că m-ați făcut să vă îndrăgesc, pentru profesionalism și carismă. Baftă și alegeri înțelepte!”

„Fiecare dintre noi are limitele sale. Dacă pentru tine (n.r. Chef Florin Dumitrescu), pentru toti trei 12 sezoane au atins o limită, este bine că aveți grijă de voi și o respectați. Sinceră să fiu mă așteptam de sezonul trecut să apară o veste de genul acesta. Poate mi s-a parut mie, dar voi trei nu mai păreți atât de conectați cum ați fost în sezoanele trecute. Îmi veți lipsi, dar viața merge înainte și poate vă vedem în alt format în altă parte.”

„Nu o să mai fie niciodată la fel Chefi la Cutițe fără voi! Ați fost incredibili în toți acești ani...”

„Se va întâmpla exact ca și cu emisiunea iUmor, fără Bendeac, sincer, nu are farmec.”

„Adio audiență.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net