Trecutul greu al lui Sorin Bontea, înainte de a deveni celebru la „Chefi la cuțite”: „Veneam acasă odată la 7-8 luni”

Sorin Bontea se numără printre jurații de la „Chefi al cuțite” care și-a anunțat retragerea din cadrul show-ului culinar de la Antena 1. Este renumit pentru talentul său în bucătărie, dar puțini își mai amintesc de trecutul greu pe care l-a avut. 

Povestea de viață a lui Sorin Bontea / foto: Social media
Povestea de viață a lui Sorin Bontea / foto: Social media

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au decis, în urmă cu o lună înainte de începerea filmărilor pentru sezonul 13 „Chefi la cuțite”, că se retrag din proiect, deși prin prisma acestei emisiuni și-au câștigat o mare notorietate, însă oboseala și-a spus cuvântul. 

Cât de greu a răzbit în viață Sorin Bontea 

Bucătarul nu este unul dintre cele mai cunoscute persoane din România, căci și pe plan personal lucrurile stau la fel de bine. Are o familie minunată, de care a stat despărțit multă vreme, la începutul carierei sale. 

Într-una dintre edițiile emisiunii de la Antena 1, chef Sorin Bontea s-a recunoscut în povestea unei concurente.

„În 2005 am rămas fără serviciu. Am decis că trebuie să fac ceva, aveam 2 copii deja. Am luat taurul de coarne și am plecat afară. M-am gândit că o să fie pentru câteva luni și, într-un final, s-au făcut 14 ani dus-întors. Așa mi-am petrecut viața. Dacă ar fi să o iau de la început, nu aș mai face asta. Când ești tânăr vezi lucrurile diferit.”, a mărturisit concurenta la emisiunea „Chefi la cuțite”, de la Antena 1

Acela a fost momentul în care celebrul bucătar și-a spus povestea: a fost bucătar pe vase de croazieră, ajungând să gătească pentru vedete internaționale precum Nicolas Cage sau Van Damme.

„Nici eu nu i-am văzut, serios. Veneam acasă odată la 7-8 luni. Am trecut și eu prin genul ăsta de plecat de acasă”, a continuat chef Sorin Bontea.

Lucrează în bucătărie de la vârsta de 16 ani 

Printre mărturisirile acestuia, se numără una referitoare la perioada copilăriei lui. Sorin Bontea a renunțat la pasiunile pe care le avea și astfel a ajuns, la vârsta de 16 ani, să lucreze pentru prima dată într-o bucătărie. 

„Nu mai știu câți ani aveam, 10, 11 ani și am fost la colindat. Mi-am luat chitara și mai aveam câțiva prieteni care cântau. Eram vreo trei care cântam și învățăm acordurile desenate pe hârtie. Am spus că vreau să merg la școala populară de artă. Cred că aveam și puțină voce, pe vremea aceea. Când a trecut timpul, m-am angajat la 16 ani în bucătărie și de atunci…”, a adăugat bucătarul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
image
actualitate.net
image
actualitate.net