Cum arată soția lui Sorin Bontea! Imagine rară cu cei doi îndrăgostiți

Ultima actualizare:

Sorin Bontea e unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari din România. Îl vedem de vreo 10 ani în platourile emisiunilor TV. În plus, am călătorit alături de el prin Asia Express, unde a făcut o pereche foarte amuzantă alături de Răzvan Fodor. Vedeta de la Antena 1 e în fiecare săptămână pe micile ecrane, însă, foarte puțină lume știe ceva despre viața lui personală. Recent, o fotografie rară cu Sorin Bontea și soția sa și-a făcut loc în mediul online.

Sorin Bontea, imagine rară alături de soția sa
Sorin Bontea, imagine rară alături de soția sa

De multă vreme, Sorin Bontea face o pereche formidabilă cu Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în emisiunea „Chefi la cuțite”. Dar, dincolo de meseria sa, simpaticul bucătar e un soț devotat și un tată de excepție.

Cunoscutul chef și câștigător de la Asia Express nu prea ne lasă să-i invadăm viața privată. Cu toate acestea, Sorin Bontea și-a făcut curaj și a publicat recent o imagine unică alături de soția sa.

Imagine superbă cu Sorin Bontea și soția lui

Sorin Bontea este căsătorit de 30 de ani
Sorin Bontea este căsătorit de 30 de ani

„Doamna Bontea”, a scris Sorin Bontea în dreptul imaginii de pe Facebook, în care partenera bucătarului se află cu spatele.

Fotografia postată de vedeta de la Antena 1 a fost făcută la un eveniment privat unde Sorin Bontea și soția sa au fost nași de cununie.

Cei doi au fost surprinși în timp ce dansează pe ring. Cheful a ales un costum negru, asortat cu un papion de aceeași culoare, în timp ce partenera lui a purtat o rochia lungă, neagră și mulată în partea de sus.

Fanii au apreciat imaginea cu Sorin Bontea și soția sa

„Ce adorabili sunteți”,  „Vă stă foarte bine împreună”, „Lecție de eleganță” și „Doi oameni frumoși și minunați”, sunt câteva dintre mesajele pe care le-a primit Sorin Bontea pe rețele de socializare.

Frumosul cuplu s-a căsătorit acum 28 de ani. Se pare că cei doi s-au întâlnit la o petrecere și de atunci sunt nedespărțiți. Împreună au un băiat, Iulian, și o fată, pe nume Miruna.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net