INTERVIU Răzvan Fodor, prezentatorul "Burlacul", a cheltuit banii câștigați la "Asia Express" și are și datorii

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au făcut o echipă senzațională la "Asia Express"
Răzvan Fodor și Sorin Bontea au făcut o echipă senzațională la "Asia Express"

Răzvan Fodor (45 de ani), fostul solist al trupei Krypton, actor în serialul "Adela", câștigător al sezonului trei de la "Asia Express", alături de Sorin Bontea, și prezentatorul emisiunii "Burlacul", de la Antena 1, ne-a acordat un interviu în exclusivitate. Click! a vorbit cu vedeta despre ultimele experiențe din televiziune, dar și despre viața de familie.

 • Click!: Ai terminat de filmat show-ul matrimonial "Burlacul", care va începe în curând la Antena 1. Acest proiect a venit imediat după "Asia Express". Cum ți s-au părut cele două experiențe?

Răzvan Fodor: Din start, sunt două lucruri total diferite. În Asia am fost concurent, mi-am asumat participarea, mi-am arătat slăbiciunile, frustrările, emoțiile, toate lucrurile care dau culoare acelui tip de reality show. La “Burlacul” am fost un prezentator care a încercat să ghideze 15 fete și un burlac spre ceea ce noi, ăștia căsătoriți, numim “ultimul drum” (râde).

Reporterul Click! a întâlnit echipa de la "Burlacul" în Turcia
Reporterul Click! a întâlnit echipa de la "Burlacul" în Turcia
 • În ce relații ai rămas cu Sorin Bontea, fostul coleg? Cât de des vorbiți?

Sunt în relații foarte bune cu toată lumea. Aș putea să spun, cu tot showbizul. Eu nu mă cert cu oameni, nu sunt orgolios, nu supăr pe nimeni, dar nici să mă calci pe coadă nu stau. Cât despre Sorin, ce să zic, îl simt ca pe un frate mai mare.

 • Te-ai împrietenit cu colegii din showul "Burlacul"? Dar cu burlacul? (n.r. Andi Constantin)

E normal să legi relații cu echipa, când muncești aproape două luni într-o țară străină și ești cantonat acolo. Cât despre Burlac, am stat cu el în casă. Mai mult de atât, eram înștiințat de fiecare mișcare pe care o făcea la date-uri, deci da, am legat o relație.

 • Anul trecut ai avut ocazia să filmezi în Istanbul pentru "Burlacul". Ce locuri vizitate ți-au plăcut cel mai mult?

Istanbulul e foarte frumos, dar, din păcate, ca să ajungi la locurile frumoase, nu scapi fără cel puțin o oră în trafic. Dar să îți bei cafeaua sau să iei o cină pe malul Bosforului, sub podul care leagă Europa de Asia, e minunăție.

 • Ce mâncăruri ți-au plăcut cel mai mult în Turcia?

Bucatăria turcească mi-a plăcut întotdeauna. Este în top 10 la mine de mult timp - era pe undeva pe locul 6, dar după două luni de stat acolo, a trecut pe locul 4. Mănâncă foarte puțină carne și de calitate, pește și foarte multe legume. Dulciurile nu îmi plac, parcă sunt prea dulci și nu prea mă omor după deserturi, în general.

 • A fost prima oară când ai fost în Istanbul?

Nu, am mai fost de câteva ori. Recent, i-am făcut o surpriză Dianei (fiica lui, n.r.), la împlinirea vârstei de 8 ani, când am trezit-o la prima oră ca să o duc la școală, dar de fapt, am mers cu toții la aeroport, cu destinația Istanbul.

 • Ai fost mai întâi cântăreț, apoi actor, după care prezentator TV, după care și concurent la reality-show. Care ipostază ți-a plăcut cel mai mult?

Toate mi-au plăcut în mod egal, doar că așa m-a plimbat viața prin toate experiențele astea frumoase.

 • Care dintre experiențe le-ai repeta?

Trei dintre ele le repet acum, în grila de primăvară de la Antena 1. (râde).

 • Știm că la un moment dat au fost și fetele tale în Turcia. Cum v-ați distrat?

Foarte frumos! Ele se distrau, iar eu... stăteam în stand by, cu o cafea în față, lângă piscină și mă uităm la ele, pentru că oricând puteam fi chemat la filmare.

 • Ai cheltuit partea ta de premiu din Asia Express?

Da, am și datorii! (râde)

Ai mai merge la un sezon?Mai lasă-mă puțin să mă odihnesc și îți răspund în următorul interviu. Iar ca să vă răspund la o întrebare pe care încă nu mi-ați pus-o, cea mai amuzantă întâmplare de la filmările din Turcia a fost atunci când ne-am întâlnit, pe străzile din Istanbul, cu nimeni altul decât Gelu Chelu (n.r. reporterul Click!), în timp ce noi încercam să fim cât mai discreți.


  Reporterul Click! a întâlnit echipa de la
Reporterul Click! a întâlnit echipa de la

ilie nastase botosani 2 jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
camion thor24 1200 jpg
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
cub carmen brumă png
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic jpg
cub mașina moș craciun png