Irina Rimes, o nouă reacție în scandalul cu Theo Rose. Ce a transmis, după ce a fost comparată cu iubita lui Anghel Damian

După episodul difuzat vineri, 6 octombrie 2023, la Pro TV, al emisiunii „Vocea României”, fanii au criticat-o aspru pe Irina Rimes (32 de ani). Și în ciuda faptului că Theo Rose (26 de ani) a lămurit întregul episod, s-a creat un soi de revoltă împotriva celeilalte. Irina a ținut să publice un mesaj pe Instagram, rugându-i pe internauți să nu mai alimenteze scandalul iscat între ele.

Irina Rimes a transmis un nou mesaj în scandalul cu Theo Rose / Foto: Colaj Instagram
Irina Rimes a transmis un nou mesaj în scandalul cu Theo Rose / Foto: Colaj Instagram

După ce Irina Rimes și Theo Rose au avut o discuție aprinsă la „Vocea României”, fanii s-au împărțit în două tabere. Mulți telespectatori au învinovățit-o pe Irina pentru faptul că iubita lui Anghel Damian nu a mai putut păstra toate emoțiile și a izbucnit în plâns, astfel s-a creat un soi de revoltă împotriva ei.

Irina Rimes a transmis un nou mesaj

Jurata a ținut să clarifice printr-un mesaj, publicat pe pagina ei personală de Instagram, că între ea și Theo Rose nu e nici o competiție și i-a rugat pe fani să nu alimenteze scandalul iscat între ele.

„Nu este o competiție. Mă aștept de la comunitatea mea să aplaneze un scandal, nu să îl stârnească. Mulțumesc dacă înțelegeți asta.Este ușor să stârnești ură între oameni, mai ales pe SM (Social Media n.r), dar eu tot timpul m-am pronunțat împotriva hate-ului, indiferent de motiv”, a scris Irina Rimes pe contul ei personal de Instagram, ca răspuns pentru un fan care a comparat-o cu Theo Rose, susținând că iubita lui Anghel Damian este mai bună decât ea.

De la ce a pornit „scandalul”

Un moment de isterie s-a creat în mediul online, când, după un moment artistic ținut de o concurentă, Theo și Irina au pornit o discuție mai aprinsă care viza genul muzical cântat de iubita lui Anghel Damian: manelele.

Theo Rose: „Andreea (n.red. concurenta), îmi place că în sfârșit găsesc alți oameni ca mine și mi se pare că în sfârșit lumea mea devine acceptată, normal. Eu mă bucur că văd alți oameni care de acum încolo o să facă asta, ce am făcut și eu, să împrăștie din lumea asta cu sclipici”.

Irina Rimes: „Adică ce? Vrei s-o duci în lăutărie?”

Theo Rose: „Nu. Asta ai înțeles tu din lumea mea? Mă atacă acum, pentru că cu asta o să mă atace… că n-avem ce să facem. Asta e crucea noastră!”

La un moment dat, Theo a izbucnit în plâns, iar fanii au învinovățit-o pe Irina Rimes de acest lucru și, chiar dacă iubita lui Anghel Damian a lămurit întregul episod, s-a creat un soi de revoltă împotriva celeilalte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cafea cu pulbere de ciuperci medicinale  Sursa foto shutterstock 1453768808 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net