Theo Rose, reacție în scandalul momentului. Ce se întâmplă între ea și Irina Rimes: „Sunt niște lucruri care mă dor”

Ultima actualizare:

Theo Rose și Irina Rimes se află în mijlocul unei neînțelegeri. Ambele jurate în cadrul emisiunii „Vocea României”, au avut un schimb acid de replici, în urma căruia iubita lui Anghel Damian a izbucnit în plâns, la TV. Colega sa a fost aspru criticată pentru acest lucru.

Theo Rose și Irina Rimes / foto: Colaj Click!
Theo Rose și Irina Rimes / foto: Colaj Click!

Theo Rose face lumină în cazul ediției de zilele trecute. Vedeta a explicat motivul pentru care nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, altul decât s-a înțeles pe micile ecrane. 

Theo Rose: „Mă atacă acum”

Un moment de isterie s-a creat în mediul online, când, după un moment artistic ținut de o concurentă, Theo și Irina au pornit o discuție mai aprinsă care viza genul muzical cântat de iubita lui Anghel Damian: manelele. 

„Theo Rose: Andreea(n.r. concurenta), vocea unui om ajunge să fie cumva rezultatul a tot ceea ce a studiat de-a lungul timpului și regăsesc în vocea ta multe genuri muzicale. Îmi place că în sfârșit găsesc alți oameni ca mine și mi se pare că în sfârșit lumea mea devine acceptată, normal. Eu mă bucur că văd alți oameni care de acum încolo o să facă asta, ce am făcut și eu, să împrăștie din lumea asta cu sclipici.

Irina Rimes: Adică ce? Vrei s-o duci în lăutărie?

Theo Rose: Nu. Asta ai înțeles tu din lumea mea? Mă atacă acum, pentru că cu asta o să mă atace… că n-avem ce să facem. Asta e crucea noastră!”, a fost schimbul de replici dintre Irina Rimes și Theo Rose, difuzat zilele trecute la TV.

Theo Rose a explicat motivul lacrimilor ei 

Theo Rose a izbucnit în lacrimi / foto: Captură Video
Theo Rose a izbucnit în lacrimi / foto: Captură Video

După ce mai multă lume a început să o acuze pe Irina Rimes că este vinovată de lacrimile lui Theo Rose, cea din urmă a venit și cu o explicație. Mai concret, motivul pentru care ea a început să plângă au fost frustrările pe care le-a adunat de-a lungul timpului cu privire la cariera ei. 

De asemenea, a menționat și faptul că situația de atunci care s-a văzut la TV nu a avut nimic de-aface cu Irina Rimes, căci ele sunt destul de apropiate în spatele camerelor de filmat. 

„Vorbesc acum pentru cei care sunt la curent cu situația, eu n-am plâns din cauza Irinei. Ce vedeți voi acolo e o frântură, după ore întregi de filmare ne mai ia gura pe dinainte și spunem lucruri. Mie și despre mine mi se par unele lucruri pe care le spun pot părea într-un fel. Dar să știți că noi între noi tot timpul verificăm. Se întâmplă să mai scoți un rahat pe gură atunci când vrei să combini un concurent să vină în echipa ta să zici ceva care să nu-i pice bine unui alt antrenor, dar tot timpul am verificat. Niciodată nu am plecat supărați, că nu e despre asta și m-a surprins că s-a creat asta.

Eu n-am plâns din cauza Irinei și ați văzut că ea la final a venit la mine să verifice și i-am spus că na, că s-au adunat și la mine niște frustrări, sunt niște lucruri care mă dor și pe mine și dacă m-ai atins acolo dau o lacrimă. N-am intenționat să plâng. M-a emoționat și îmbrățișarea lui Pavel, că ei toți știu, noi asta facem cât stăm cu spatele la scenă, ne povestim, ne legăm de tot felul de subiecte, dar pot să vă garantez că nu s-a întâmplat nimic din răutate, mie îmi place de Irina, ei îi place de mine”, a povestit Theo Rose, într-un filmuleț postat pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net