Ce spune tatăl lui Anghel Damian despre relația pe care o are fiul său cu Theo Rose. "Am preferat să-i observ de la distanță"

Theo Rose și Anghel Damian sunt una dintre cele mai admirate și îndrăgite perechi din lumea showbiz-ului românesc. Cu toate că nu au ales să-și oficializeze relația printr-un act legal sau un inel de logodnă, dragostea lor pare să fi depășit orice barieră și convenție socială. Recent, tatăl lui Anghel Damian a oferit lumii o privire în intimitatea relației lor și a dezvăluit cât de mult le apreciază fericirea.

Theo Rose și Anghel Damian sunt una dintre cele mai admirate cupluri. Foto: Click.
Theo Rose și Anghel Damian sunt una dintre cele mai admirate cupluri. Foto: Click.

Tatăl lui Anghel Damian a vorbit despre relația celor doi

Chiar dacă unii critici au încercat să pună sub semnul întrebării deciziile lor, Theo și Anghel au ales să ignore aceste comentarii și să-și trăiască viața în felul lor unic. Au devenit părinții unui băiețel adorabil numit Sasha și își cresc copilul cu aceeași pasiune și iubire cu care își trăiesc relația.

Tatăl lui Anghel Damian a vorbit recent despre relația lor, subliniind că este impresionat de faptul că Theo și Anghel par foarte fericiți împreună, chiar fără să fie legați printr-un act oficial. "E povestea lor, e viața lor, în care eu nu mă voi amesteca. Sunt și am fost mereu de principiu că atunci când persoanele în cauză sunt puternice, când le leagă sentimente puternice și trainice, acel cuplu va rezista în viață chiar dacă nu-i leagă un certificat, o bucată de hârtie pe care scrie ceva anume sau vreun inel anume, gen verighetă. Am preferat să-i observ de la distanță, din umbră și pot să vă spun că Theo Rose și Anghel mi se par fericiți împreună!", a mărturisit tatăl lui Anghel Damian pentru CanCan.

Theo Rose și Anghel Damian, o iubire neconvențională

Deși sunt implicați în proiecte profesionale intense, cei doi părinți nu își neglijează nici carierele, nici familia. Cu sprijinul părinților, bunicii micuțului Sasha, care îi iubesc profund, reușesc să îmbine perfect responsabilitățile părintești cu carierele lor înfloritoare.

În ciuda comentariilor critice și a presiunilor sociale, Theo Rose și Anghel Damian rămân fideli felului lor unic de a-și trăi dragostea și de a crește copilul. O poveste de iubire autentică și neconvențională, care demonstrează că fericirea nu vine din etichete sociale, ci din adevăratele conexiuni și iubire sinceră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net