Anghel Damian a asistat la nașterea lui Sasha, fiul său. Nu a lăsat-o singură pe Theo Rose: „M-a ținut de mână tot timpul”

Theo Rose și Anghel Damian sunt unul dintre cele mai în vogă cupluri din showbiz-ul  românesc. Formează o pereche de zile mari și dragostea lor a fost consolidată și mai mult de venirea pe lume a primului lor copil, micuțul Sasha, născut pe 14 iunie. Cum a decurs operația de cezariană, dar și cât de mult a contat pentru artistă prezența iubitului ei, rămâne să descoperiți din declarațiile făcute de ea. 

Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinții unui băiețel / foto: Colaj Click!
Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinții unui băiețel / foto: Colaj Click!

Îndrăgita cântăreață a mărturisit că experiența nașterii a fost una plăcută pentru ea. La această stare de bine au contribuit atât personalul spitalului, cât și prezența lui Anghel Damian în sala de nașteri. 

Theo Rose:„ Nu am simțit nicio durere” 

Știm deja cu toții că pe aproape toată perioada sarcinii Theo Rose a fost o mămică extrem de activă pe scenă și în social media. Grație faptului că nu a avut o sarcină complicată a reușit să își ducă la bun sfârșit anumite proiecte pe care le avea. 

Alături de ea în tot acest parcurs a fost și regizorul Anghel Damian, care s-a asigurat să nu o lase singură nici măcar în sala de nașteri, acolo unde a fost prezent. 

„M-­am temut foarte tare de operație și am sperat până în ultima săptămână la o naștere naturală, însă n-a fost să fie așa. Cu toate astea, în ziua nașterii, am mers la spital liniștită și nerăbdătoare să mă întâlnesc cu Sasha. Personalul spitalului a avut grijă să ne liniștească și să le încurajeze pe toate viitoarele mămici din blocul preoperator. Am fost fericită și liniștită în timpul operației, nu am simțit nicio durere, iar Anghel a fost lângă mine și m-­a ținut de mână tot timpul.”, a mărturisit Theo Rose, într-un interviu viva.ro

Ce crede artista despre alăptatul în public 

Românii încă nu au depășit etapa în care consideră alăptatul în public o problemă. În ultimii ani, multe mame au fost criticate pentru că-și hrăneau pruncii în public. La rândul ei, Theo Rose susține această acțiune și, deși nu o practică în mod regulat, mărturisește că nu i se pare nimic „vulgar și nici provocator” ca o mamă să-și hrănească micuțul în societate.

„Încă îl alăptez pe Sasha și sunt foarte bucuroasă că n­-am întâmpinat niciun impediment în acest sens. Am stocat lapte și la congelator pentru zilele în care sunt la filmări sau concerte. Despre alăptatul în public pot să spun că nu mă deranjează sub nicio formă, deși nu-l practic, pentru că nu am ocazia. Însă pe primul loc sunt viața, sănătatea și, deci, hrănirea bebelușilor și nu văd nimic vulgar și nici provocator la o femeie care își alăptează copilul pe o bancă, în parc.”, a mai spus ea, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net