Mămica Theo Rose și-a intrat în mână! Cine o ajută cu bebelușul Sasha și de ce nu doarme noaptea: „Mă stresează..” Când se va căsători cu Anghel Damian?

#Exclusiv Click!

Theo Rose (26 de ani) și Anghel Damian (32 de ani) au atras toate privirile, luni dimineață, la evenimentul de lansare a grilei de toamnă de la ProTV.

Tânăra artistă și mămică a afișat o siluetă de invidiat, purtând o rochie neagră, scurtă și mulată, care i-au lăsat la vedere picioarele perfecte, iar tatăl copilului, dar și partenerul ei de viață, regizorul Anghel Damian, și-a asortat cămașa la culoarea rochiei artistei. Theo Rose ne-a vorbit, într-un interviu exclusiv pentru Click!, despre sezonul 3 din serialul „Clanul”, de la ProTV, în care o joacă pe Vera Maximilian. Am aflat, însă, și cât de ocupată este ca mămică,  cine nu o lasă, de fapt, să doarmă noaptea, dar și cine o ajută cu micuțul Sasha, băiețelul ei de aproape 3 luni, când ea este ocupată cu filmările și concertele.

Vreau să te întreb de Clanul, sezonul 3, ce ne așteaptă?

Sezonul 3 din Clanul, cred că putem zice că, în sfârșit, este începutul meu în actorie pentru mine! Până acum, celelalte două sezoane, au fost de pregătire, de acum simt că, în sfârșit, joc și eu ceva și simt că am început să mă descurc cât de cât. Sunt foarte fericită că am putut să mă uit și eu la mine în secvențele pe care le-am filmat.

Cum ești acum? Cât de ocupată ești? Urmează și „Vocea României” sau deja ați filmat?

Am filmat! Sunt foarte ocupată. Am avut grijă să-mi organizez timpul astfel încât zilnic să-mi petrec timp cu copilul, asta fiind și cel mai important, în raport cu cât sunt de ocupată. E o perioada foarte frumoasă, mi se pare că tot ce fac îmi iese și mă potrivesc în toate proiectele, am început să prind încredere în mine și să mă las mai liberă.

„Sunt motivată să mă vadă băiatul meu"

Ești împlinită!

Da, da, da! Și asta se reflectă în toate aspectele vieții mele!

Sasha are aproape 3 luni. Cât de mult te-ai schimbat de când ești mămică?

Nu știu dacă m-am schimbat eu pur și simplu, doar că sunt mult mai relaxată în legătură cu toate celelalte lucruri pe care le am de făcut. Și acasă cu el sunt relaxată, însă gândul meu stă în permanență și acolo, și clar asta mă ajută să iau lucrurile cu lejeritate, tot ce apare mai neplăcut, să fiu mai relaxată în ceea ce privește lucrurile astea și mă ajută mult prezența lui în casă, mă motivează altfel să fac lucrurile peste tot unde sunt. Știu că el când va crește va vedea toate lucrurile astea și atunci sunt motivată să mă vadă băiatul meu.

Nu s-a pus problema de depresie după naștere? Sau a fost totul natural...

Nu! Ce-i drept, m-am și protejat, am fost înconjurată în perioada imediată după naștere de familie, m-au tratat cu foarte mare delicatețe în perioada respectivă, mi-au arătat frumos cum se fac toate lucrurile necesare pentru un bebeluș, nu au insistat, m-au ajutat, nu m-au sufocat. Am simțit sensibilitatea aia specifică perioadei de după naștere, dar nu s-a pus problema de nicio depresie. Chiar am fost înconjurată de lucrurile de care am avut nevoie.

Ți-ai intrat în mână ca mămică?

Da, clar! Și eu, și copilul, ne-am obișnuit unul cu celălalt. Am fost uimită să văd că bebelușii chiar funcționează după un program, un orar fix, adică chestia asta mă relaxează foarte tare. Știu exact că trebuie să mănânce atunci, știu ce gesturi face atunci când îl doare burtică, atunci când vrea să mănânce sau orice altceva, când trebuie să regurgiteze sau.. Suntem foarte relaxați!

Te lasă să dormi noaptea?

 Asta vroiam să zic, că e foarte cuminte, se trezește o singură dată pe noapte, undeva la 3 dimineață, mănâncă și adoarme și se mai trezește la 7 dimineață, deci nu am probleme cu copilul. Mai rău mă stresează pisica, că acum ne-am luat și o pisica cheală, un Sphynx. E superbă Sushi, dar ea fiind tot bebeluș, e mai mică cu o săptămâna decât Sasha, noaptea o apucă zgândareala, și începe și ne zgârie și ne muscă, se joacă cu noi. Din cauza ei nu dorm, cu Sasha, în schimb, e extraordinar. 

Te ajută cineva cu Sasha? Te ajută Anghel, părinții?

Sigur că da. Noi doi ne-am împărțit timpul, astfel încât atunci când unul are treabă, celălat să fie acasă, avem și o bonă, o doamnă pe care am angajat-o și vine de dimineață de la 8, până după amiază pe la ora 17.00, iar atunci când am filmări sau concerte vine mama și ne ajută, sau vine mama lui Anghel, stau și petrec nopțile la noi, ne ajută foarte mult bunicile. Sunt excepționale! Am descoperit-o pe mama, am redescoperit-o și o iubesc mult mai mult.

Smiley și Gina Pistol au ajutat-o cu sfaturi 

S-a zis că ai făcut botezul în secret. Ți-ai dorit tu să fie mai intim?

Nu știu dacă a fost în secret, neapărat, dar noi ne-am dorit să îl botezăm la biserică și atunci am făcut o chestie în familie, la mine la țară, nu am vrut ceva mai mult. Am mers și am petrecut în familie. Nu aveam ce să facem mai mult, altfel am fi avut foarte mulți invitați. Dar ne-am propus că poate vara viitoare să facem așa, o petrecere, în cinstea familiei noastre, să fim în regulă. Acum am fost și puțin stresați cu programul, dar vara viitoare, dacă ne ajută Dumnezeu, dăm o petrecere mare, cu toată lumea, să îi invităm pe toți cei dragi nouă.

Te simți cumva presată să faci nuntă?

Nu! Și nuntă dacă o fac, tot așa fac. Am zis, dacă e să avem timp vara viitoare, atunci chemăm oamenii să se bucure alături de noi, de viață frumoasă pe care o avem împreună.

Cu Smiley cum ești? Împărtășești cu el din viața de părinte acum?

Da, foarte mult! Acum înțeleg foarte multe momente prin care el trecea în sezonul trecut. A fost și foarte bun cu mine  și el, dar și Gina, au împărtășit „tips and tricks” cu mine și am avut și foarte mulți oameni din breaslă care m-au sfătuit pentru că altfel te înțelege un om care are tot atât de multă activitate cât ai și tu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net