Au început filmările pentru „Vocea României”! Ce noutăți aduce sezonul 11

Ultima actualizare:

Vestea bună a săptămânii în televiziune a fost că Horia Brenciu s-a întors pe scaunul său de antrenor de la ”Vocea României” și nu singur, căci după cum s-a anunțat deja, va face echipă cu Theo Rose. Filmările au început deja și atmosfera este incendiară pe platouri. Click! îți spune ultimele noutăți.

Cei 5 antrenori au revenit cu forțe noi la Vocea României
Cei 5 antrenori au revenit cu forțe noi la Vocea României

Ce aduce nou Vocea României

Filmările pentru cel de-al 11-lea sezon Vocea României au început. Smiley, Theo Rose & Horia Brenciu, Irina Rimes și Tudor Chirilă sunt antrenorii celui de-al 11-lea sezon Vocea României! S-au așezat deja în scaune și sunt gata să asculte vocile care vor face scena să vibreze și care vor transmite emoție până dincolo de ecrane. Cei cinci sunt pregătiți să descopere cea mai bună voce a României. Și în acest an, antrenorii sunt cei care vor duce o adevărată bătălie pentru fiecare glas care merită să fie auzit. Vocea României vine, în acest sezon, cu un carusel de emoție, adrenalină și momente unice.

Theo Rose și Horia Brenciu fac echipă
Theo Rose și Horia Brenciu fac echipă

„The joy of singing – este Vocea României în acest an. Veți vedea un sezon cu diversitate în muzică și concurenți deosebiți. Avem surprize pentru fiecare antrenor în parte, avem pregătite momente unice, momente viralizabile și multă, multă muzică bună”, a spus Cătălin Bugean, Show Runner Vocea României.

Horia Brenciu și Theo Rose sunt puși pe joacă
Horia Brenciu și Theo Rose sunt puși pe joacă

Anul acesta vom avea multe surprize, una dintre ele fiind cuplul de antrenori. După ce anul trecut Smiley făcea echipă cu Theo Rose, iată că în 2023 Brenciu face acest lucru. Și este foarte încântat, mai ales că el și Theo se cunoșteau și au făcut echipă împreună, lansând și un videoclip.

Horia Brenciu și Theo Rose sunt puși pe joacă
Horia Brenciu și Theo Rose sunt puși pe joacă

„Pentru mine, o invitație la Vocea României ca antrenor este o mare bucurie! Am participat la 4 ediții, din care am câștigat 2. Chiar mi-era dor să trăiesc la maxim fiecare apăsare de buton și întoarcere de scaun! Nu mai vorbesc de voci… Când am aflat că voi fi pe același scaun cu Teodora, m-am bucurat și mai tare. După un podcast cu ea, anul trecut, la „Lucruri Simple” și după colaborarea pe piesa „Dacă ai știi”, Vocea României, alături de Theo e o continuare absolut firească!”, a spus Horia Brenciu. Iar solista și actrița din Clanul a mărturisit și ea la rândul ei: „Sezonul 11 Vocea României ne găsește altfel pe toți. Pe mine mă găsește tânără mamică, însoțită de un tânăr domn cu experiența multor sezoane de Vocea, pe care publicul abia l-a așteptat să revină în echipă: Horia Brenciu. Mă leagă multe amintiri de Horia. Este unul dintre oamenii care au crezut cel mai mult în mine și l-am sunat adesea pentru câte un sfat sau o părere sinceră. Vocile ni se potrivesc perfect. Mai rămâne să vedem cum ne potrivim în alegeri. E o combinație care sperăm să ne ofere toată libertatea și inspirația în creație pentru acest sezon”.

Antrenorii sunt puși pe joacă
Antrenorii sunt puși pe joacă

Cum spuneam, și anul acesta există surprize. Vor fi mulți concurenți noi, alții cu experiență așa cum ne-am obișnuit, căci vom vedea mulți tineri care au mai bătut și pe la alte uși. Nume cunoscute, nume noi, însă toți sunt talentați si sperăm să treacă mai departe. Cât despre atmosferă, toată lumea este la locul ei, antrenorii sunt puși pe glume, ca de fiecare dată, iar fanii abia așteaptă să vadă primele rezultate.

Cele cinci scaune de la Vocea României
Cele cinci scaune de la Vocea României

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net