Câte kilograme are Theo Rose după naștere? A rămas cu vergeturi: „Am dat jos 10 kilograme instant!”

Theo Rose este o norocoasă! Solista și-a revenit spectaculos după naștere. A mărturisit că, în prezent, cântărește doar 50 de kilograme, la fel ca manechinele! Singurele care-i dau bătăi de cap tinerei mămici sunt, din păcate, vergeturile.

Theo Rose a devenit mămică la doar 25 de ani și este în formă maximă la doar o lună distanță de la nașterea bebelușului ei și al lui Anghel Damian. Solista a reușit să se pună pe picioare, în timp record, după operația de cezariană.

Nu a rămas cu kilograme în plus, ba mai mult, este chiar mai slabă decât era înainte de a rămâne însărcinată.

Artista a ajuns să cântărească, în prezent, doar 50 de kilograme. Nașterea a lăsat, totuși, ceva urme pe trupul său: inevitabilele vergeturi, pe care Theo Rose se luptă să le îndepărteze cu orice preț de pe trupul ei. Nici la capitolul celulită nu se prezintă prea bine, așa că vedeta a început deja tratamentele cu scruburi la domiciliu.

Theo Rose: „La cezariană, pe masa de operație, am scăpat de 10 kilograme instant”

Cred ca la cezariană, pe masa de operație, am scapat de 10 kilograme instant. De unde rugăciunile mele erau să răman cu 55 de kilograme, de la 62 am rămas cu 50 în cap!

Nu am avut vergeturi pe timpul sarcinii, doar că după operație am simțit o mâncărime puternică și am așa o pată de vergeturi pe un picior.

Nu mă deranjează, nu am nici o problemă, dar de celulită vreau să scap!“, a mărturisit Theo, într-un InstaStory, făcut pe pagina ei de socializare.

Vedeta este într-o formă de zile mari, se simte bine, așa că în cursul acestor zile a mers să filmeze un promo pentru sezonul 3 al serialului „Clanul” (Pro TV).

Are ajutoare de nădejde pentru bebeluș! „Se joacă cu el, îi face băiță, îl pupă”

De când a venit pe lume, micuțul Sasha Ioan este răsfățat de toată lumea. Theo are ajutoare de nădejde: bunicii micuțului. Aceștia vin și fac cu rândul, câte două zile, ca să o consilieze pe tânăra mămică.

Da, tare asta cu bunicile, e mișto chestia. Dacă-mi zicea mama acum, ce un an, câteva luni: <<Vezi că vin și eu câteva zile pe la tine, să stau pe la tine>>, aș fi zis: ce-ai mă, ce să faci la mine, ai înnebunit? Dar n-ar fi zis ea, că nu suntem genul, tocmai acum, n-am îndrăznit s-o chem, că are și ea curte, casă, bărbat, muncă. Și a venit. Și când a venit, am zis: mamă...

Dar așa trebuie, câte două zile, că dup-aia obosesc și bunicile, trebuie să le dai pauză, că obosesc și ele și cred că se strică treaba. Două zile așa, două nopți să stea bunica cu el, că e odihnită, e fresh, e cutare...

Se joacă cu el, îi face băiță, îl pupă. După aia, o trimiți acasă, că se odihnește. Pac, am găsit schema!”, a povestit Theo Rose, pe Instagram.

Theo Rose a născut miercuri, 14 iunie 2023, iar ea și regizorul Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
delia matache jpg
elena gheorghe   familie jpg
cub catalin botezatu animat gif
Daniel Buzdugan webp
Frumoasa influenceriță din Cluj a făcut o figură bună „pe sticlă” la ProTV
„Suntem niște părinți norocoși!”, a declarat artistul
FotoJet (18) jpg
FotoJet (12) jpg