Părinții lui Theo Rose, topiți după nepoțelul Sasha! În ce ipostaze i-a filmat artista. VIDEO

Îndrăgita artistă Theo Rose a născut miercuri, 14 iunie 2023, primul ei copil și al regizorului Anghel Damian. Tinerii părinți sunt în culmea fericirii, însă entuziasmul bunicilor din partea maternă nu poate fi trecut cu vederea. Vezi mai jos în ce ipostază și-a filmat artista părinții, alături de micuțul Sasha.

În ce ipostază și-a surprins artista părinții, alături de nepotul lor / foto: Arhivă Click!
În ce ipostază și-a surprins artista părinții, alături de nepotul lor / foto: Arhivă Click!

Cunoscuta actriță a serialului „Clanul” își ține necontenit fanii la curent cu cele mai adorabile ipostaze din viața ei și a băiețelului care abia a venit pe lume. Recent, artista a postat în social media un clip video în care apar părinții ei petrecând timp alături de primul lor nepot, un moment de-a dreptul emoționant.

Părinții lui Theo Rose, topiți după micuțul Sasha!

Fiul lui Theo Rose este primul nepot al familiei Diaconu, astfel că părinții vedetei sunt vizibil fascinați de micuțul Sasha. Vedeta are grijă să își creeze încă de pe acum amintiri, din primele zile de viață ale lui băiețelului, pe care alege să le împărtășească cu admiratorii din social media.

Theo Rose și surpriza pe care vrea să i-o pregătească fiului ei

În urmă cu doar câteva zile după ce a fost externată împreună cu fiul ei, Theo Rose le-a mulțumit oamenilor din social media pentru toată susținerea pe care a primit-o. În acel moment, ea le-a mărturisit fanilor faptul că pregătește un cadou pentru Sasha, pe care să i-l ofere atunci când va deveni adolescent: un jurnal în care va trece toate momentele importante din viața lui.

„Eu de când am aflat că sunt însărcinată, am început să scriu într-un jurnal. Mă rog, vreau să i-l dau lui Sasha când o să fie mai adolescent, cu mintea în mai mlte părți așa. Am ieșit pe balcon, l-am băgat la somn, i-am dat să mănânce și n-am vrut să ratez, am vrut să îi povestesc cum a fost pentru mine experiența cu nașterea, când l-am văzut prima dată.”, povestea artista, pe InstaStory, acum câteva zile.

image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net