Theo Rose și-a dus băiețelul acasă! Cum arată soția lui Anghel Damian la trei zile după ce a născut

Veste bună pentru actrița și cântăreața Theo Rose și partenerul ei, regizorul, actorul și producătorul Anghel Damian. Cei doi părinți și-au dus acasă micuțul, pe Sasha Ioan, însă nu înainte de a se fotografia cu doamna doctor care a ajutat-o să nască și i-a fost alături în cele nouă luni de sarcină.

 Ce bine arată proaspătă mămică
Ce bine arată proaspătă mămică

Solista și actrița din Clanul își ține permanent la curent fanii cu ceea ce face. Iată că Theo Rose a părăsit deja spitalul particular unde a născut acum cateva zile, dar nu înainte de a se fotografia cu doctorul care a ajutat-o în cele nouă luni de sarcina.

„Gata! Am plecat acasă fericită și cu cea mai frumoasă amintire de până acum. Am cerut să fac o poză cu doamna doctor Simona Coravu că să mă mândresc cu o experiență frumoasă și relaxată, atât în ceea ce privește sarcina, așa cum a fost ea, cu bune și rele, dar și în ceea ce privește nașterea. Aveam emoții amandouă.

După anestezie m-am așezat pe spate și i-am spus “ Succes, doamna doctor! Știu că sunteți nr. 1!  Și pentru noi este. Ni l-a pus în brațe sănătos pe Sasha Ioan”, a scris simpatică proapăt mămică pe pagină ei de socializare.

Theo Rose cu doamna doctor
Theo Rose cu doamna doctor

Theo Rose, primele imagini cu copilul

După cum știți deja, Theo Rose a postat deja fotografii cu micuțul Sasha Ioan, atât cu ea cât și cu proaspătul tătic Anghel Damian, regizorul și producătorul serialului ”Clanul”, unde joacă și iubita lui. Cei trei au plecat acasă în sânul familiei și probabil că toată lumea i-a așteptat cu brațele deschise, atât părinții lui Theo Rose și ai lui Anghel Damian, cât și frații interpretei.

Theo Rose cu fiul ei
Theo Rose cu fiul ei

Căntăreața Theo Rose a născut, miercuri, 14 iunie, la prima oră a dimineții, într-o clinică privată din Capitală, primul ei copil, un băiețel pe nume Sasha Ioan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net