Theo Rose, primele declarații după naștere. Ce cadou inedit a primit de la „soacră”: „Plângeau pe aici”

Ultima actualizare:

Miercuri, 14 iunie, Theodora Maria Diaconu, cunoscută drept Theo Rose, a adus pe lume primul ei copil și al lui Anghel Damian. Cei doi au fost înconjurați de multă iubire, căci familiile amândurora au fost prezente la naștere, iar Theo a oferit primele declarații în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

banner theo rose a nascut png

Theo Rose a născut miercuri, 14 iunie

Veste minunată chiar în dimineața zilei de 14 iunie, căci la 9:17, îndrăgită cântăreața și actrița din „Clanul”, Theo Rose a devenit pentru prima oară mamă. Ea a intrat in direct, de pe patul de spital, „La Măruță”, făcând primele declarații. Theo Rose a povestit cum se simte. „Mă simt foarte bine, nici nu mă așteptăm, nici nu visam că o să fie așa de bine. Sunt fericită tare, a început să gângurească pe aici, cred că tata o să zică prima oară, acum îi este foame. Are ochii lui...(ai lui Anghel Damian, n.r.).

Theo Rose si Anghel Damian jpg

Am născut la 9:17, ora exactă a nașterii, am născut prin cezariană în cele din urmă, pentru că așa mi-a indicat doamna doctor, care e și acum aici, a venit să ne viziteze și îi mulțumesc pentru că a avut grijă de noi. A fost o sarcină relaxată, o naștere la fel. Eram pregătită să nasc natural și cu puțin timp înainte au sesizat niște riscuri și a trebuit să ne programăm și să luăm niște hotărâri ca să fie bine pentru copil.

Copilul este mare, este zdravăn, are 3.8 kilograme și 54 centimetri. Mare, nici nu mi-a venit să cred. Și înalt că taică-su. L-am avut de două ori la hrănit, acum i s-a făcut foame. Numele este Sasha Ioan Damian, numele de familie al tatălui.

Anghel Damian, Theo Rose si Laurentiu Damian  jpg

Ce cadou a primit Theo Rose de la „soacră”, după ce a născut

Am primit de la mama lui Anghel o pietricică prețioasă din Africa de Sud. O piatră care să-i poarte noroc, să-l protejeze dar și o brățărică. Părinții și sora mea au fost emoționați, plângeau pe aici, au intrat pe rând. Anghel e emoționat, nu îndrăznește să îl ia în brațe, stă și se uită așa la el.

E cu totul și cu totul altceva, îmi închipuiam momentul ăsta în fel și chip, cum e să-l văd pentru prima oară. Dar nu se compară, atunci când îl vezi și îl iei în brațe parcă ești pe altă lume. Am înțeles și eu ce au simțit toți părinții când și-au văzut copiii prima dată. Povestește lumea și îi crezi pe toți pe cuvânt, dar până nu trăiești, nu realizezi. Vă mulțumesc și să le trăiască tuturor copiii. Am înțeles în sfârșit și noi ce înseamnă asta. Nici nu vreau să știu ce mă așteaptă”, a povestit Theo Rose la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.    

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net