Theo Rose lămurește incidentul din stradă, când l-a îmbrâncit pe Anghel Damian: „De ce mi-a fost frică, de aia n-am scăpat”

Ultima actualizare:

În urmă cu doar câteva zile, presa din România vuia despre „conflictul” pe care Theo Rose și Anghel Damian l-au avut în plină zi. Fotoreporterii cancan.ro au prezentat câteva scene în care artista apărea extrem de supărată și îl îmbrâncea pe tatăl copilului ei, această atitudine fiind pusă pe spatele evenimentului în care Anghel Damian a vizitat-o pe Lia Bugnar în propria-i casă, în timp ce iubita însărcinată îl aștepta în mașină. 

De ce l-a îmbrâncit, de fapt, Theo Rose pe Anghel Damian / foto: Social media
De ce l-a îmbrâncit, de fapt, Theo Rose pe Anghel Damian / foto: Social media

În urma acestor două episoade, care au creat controverse în mediul online, cu o sinceritate debordantă și fără nicio reținere, Theo Rose a povestit pe rețelele de socializare care a fost, de fapt, adevărul! 

Adevărul dintre „bătaia din stradă”, protagoniști fiind Theo Rose și Anghel Damian 

La scurt timp în urma acestui incident, Theo Rose a explicat că îmbrânceala dintre ea și iubitul ei a fost pusă mai mult pe spatele unei alintături din partea ei, supărată fiind pe Anghel Damian, însă dintr-un motiv pueril. 

Pusă pe șotii și de această dată, vedeta a explicat cum s-au desfășurat, de fapt, lucrurile. 

„A plecat Anghel să plătească nota. Ea era deja plătită, dar el s-a dus să o și ducă băieților. Și eu am crezut că vine după mine, și când m-am uitat în spate, el dispăruse. Și cum mă prostesc așa și mă alint, m-am ciufuțit și, când am venit, am zis: <<Gata, conduc eu, conduc eu!>> Și el: <<Stai mă, conduc eu.>>  <<Nu mă, conduc eu!>>.

Și ne-am îmbrâncit acolo, în stradă, să mă lase să conduc eu. Că na, fiind gravidă, conduce el, ca să mă protejeze, să nu mă lovesc. Problema e că am avut un moment de paranoia și, atunci când am urcat în mașină, m-am și gândit: Ce-ar fi când ne-am îmbrâncit fix acum, așa, aici, să mă fi pozat ăștia, să dea fix că cine știe ce, ne-am bătut în stradă.

De ce mi-a fost frică, de-aia n-am scăpat. De acum încolo trebuie să văd cum merg, și merg urât, și stau cocoșată, multe greșeli într-un singur video. Da, aveți dreptate!”, a povestit Theo Rose în social media, într-o manieră puțin ironică. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net