Îl mai știți pe Alessandro Mucea? Iată cu ce noutăți vine câștigătorul Super Star

În 2021, s-a lansat la Pro TV emisiunea ”SuperStar” cu Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla's Dreams pe post de jurați. Show-ul muzical, prezentat de Theo Rose, a avut și un câștigător al marelui premiu de un milion de lei, Alessandro Mucea, care la acea vreme avea 17 ani. Iată cu ce noutăți revine în prim plan puștiul din Neamț!

Alessandro Mucea câștigător SuperStar 2021
Alessandro Mucea câștigător SuperStar 2021

La doi ani de la concursul ”SuperStar”, tânărul Alessandro, unul dintre cei mai promițători artiști din industria muzicală românească, a lansat piesa să de debut, care se numește "Atât de sus". Colaborarea dintre Alessandro și Marius Moga a început odată cu participarea lui Alessandro la concursul TV – SuperStar România. Marius Moga, cunoscut pentru abilitatea sa de a crea hituri, a reușit să ofere piesei "Atât de sus" o notă distinctă și memorabilă.

Alessandro a lansat prima sa melodie de când a câștigat SuperStar
Alessandro a lansat prima sa melodie de când a câștigat SuperStar

Compoziția piesei a fost realizată de către Marius Moga, Bogdan Alexandru Samoilenco și Mihai Dumitrescu, iar rezultatul este o melodie plină de emoție. "Atât de sus" este o piesă ce emană putere și sensibilitate, în același timp. Vocea impresionantă a lui Alessandro Mucea se împletește perfect cu versurile profunde, creând o experiență sonoră ce rămâne adânc în sufletul ascultătorilor. Piesa explorează teme universale, cum ar fi iubirea, dorul și depășirea obstacolelor, oferind o poveste emoționantă despre lupta pentru realizarea visurilor. Alessandro Mucea este un tânăr artist cu o voce excepțională și un stil muzical original. "Atât de sus" marchează începutul unei cariere promițătoare în industria muzicală românească.

Alessandro a colaborat cu Marius Moga la noua sa melodie
Alessandro a colaborat cu Marius Moga la noua sa melodie

După ce s-a terminat emisiunea declara că își dorește să cânte.

”La început nu am crezut nici măcar că trec de audiții, a fost un șoc mare pentru mine. Am ales să mă bucur de fiecare etapă… și iată-mă aici! Cu bani câștigați vreau să investesc în mine și în muzică. Mi-aș mai dori să cânt cu Feli, dar și cu cei patru jurați de la emisiunea SuperStar. Despre mine vă pot spune că sunt o persoană retrasă de obicei, dar pe scenă încerc să dau tot ce-i mai bun din mine”, mărturisea imediat după concursul de la Pro TV.

Alessandro Mucea, poveste de viață impresionantă

Alessandro Mucea are acum 19 ani și vine din localitatea Cotu Vameș, județul Neamț. Când a venit în emisiune a povestit că era un tip retras. Îi place să se joace cu cuburi rubice și să se plimbe singur prin parc. Se declară o persoană timidă, mai ales în fața camerelor de filmat. Îl atrăgeau baladele și melodiile în limba franceză

Alessandro a fost abandonat la doar șase luni de părinții săi. Din fericire, băiatul nu și-a pierdut speranța și s-a refugiat în muzică.

„Mama a rămas în Italia și m-a adus în România când a murit tatăl meu. Ea a plecat înapoi. Am rămas cu tatăl și cu mama cumnatei mele, iar de la 11 ani m-a luat în grijă fratele și soția lui”, spunea Alessandro Mucea la audițiile show-ului de la PRO TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net