Alessandro Mucea, abandonat de mamă și orfan de tată, și-a răzbunat destinul la SuperStar. A câștigat 1 milion de lei

Ultima actualizare:

Așteptarea a luat sfârșit! După 14 săptămâni de competiție acerbă, SuperStar și-a numit câștigătorul! Marele finalist al concursului este Alessandro Mucea! El i-a impresionat pe jurați, dar și pe telespectatorii emisiunii, care au privit cu sufletul la gură prestația concurenților și și-au votat favoriții.

Alessandro Mucea a câștigat finala SuperStar Foto: PRO TV
Alessandro Mucea a câștigat finala SuperStar Foto: PRO TV

Marele câștigător de la Superstar este Alessandro Mucea! El a plecat acasă cu marele premiul de 1 milion de ei (200.000 de euro) după ce i-a convins pe telespectatori să îl voteze. A fost o finală încărcată de emoții pentru toți cei patru finaliști. Toți se pot mândri cu performanța de a ajunge în finală. 

Alessandro Mucea este cel care, în cele din urmă, i-a convins pe cei de acasă să îl voteze.  El a deschis show-ul cu piesa «Human», a lui Rag'n'Bone Man, cântec care a fost o alegere inspirată, i-au spus jurații.

Tânărul a optat, a optat, pentru a doua piesă solo, să cânte «Les Temps des Cathedrales», a lui Bruno Pelletier. 

«Ai o ureche muzicală foarte bună care îți permite să înveți orice piesă, în orice limbă. Se vede că ai studiat canto în ultima vreme»., l-a lăudat Marius Moga pe adolescent.

«De fiecare dată când cânți genul acesta de piese, mă emoționezi. Poate ai ceva de francez... E foarte ciudat să nu știi o limbă și să poți să transmiți emoții atât de puternice. Ai o voce extraordinară. Când cânți, mă transporți într-o lume a emoțiilor», i-a spus Smiley lui Alessandro.  

În finală, el a interpretat melodia «I see red», alături de Ami. Vocile lor s-au potrivit de minune, iar prestația acestora a fost lăudată și de cei patru jurați ai emisiunii, Raluka, Smiley, Marius Moga și Carla's Dreams.

  «Le mulțumesc tuturor care au avut încredere în mine! Sunt foarte fericit», a declarat Alessandro Mucea, după ce a câștigat marea finală SuperStar.  

Cine este câștigătorul SuperStar! Are doar 18 ani

Alessandro Mucea are doar 18 ani, este elev și locuiește în Cotu Vameș, din județul Neamț. Tânărul are și o poveste de viață impresionantă!

Adolescentului îi place să se joace cu cuburi rubice și să se plimbe singur prin parc.  A spus încă de la începutul emisiunii că este o persoană timidă, mai ales în fața camerelor de filmat, dar iată că a reușit să își învingă temerile și să își îndeplinească visul.

Tânărul are o poveste care ar trebui să inspire pe toată lumea! Alessandro a fost abandonat la doar șase luni de părinții lui. S-a refugiat în muzică și iată că talentul lui a fost apreciat de milioane de români.

«Mama a rămas în Italia și m-a adus în România când a murit tatăl meu și ea a plecat înapoi. Am rămas cu tatăl și cu mama cumnatei mele, iar de la 11 ani m-a luat în grijă fratele și soția lui. Mama s-a întors acum, cu COVID-ul, în țară», a povestit adolescentul, la audițiile show-ului muzical.

Aceasta este piesa cu care i-a topit pe romani, dar si pe jurati. Prima cantata pe scena SuperStar, care a fost greu de uitat: 

La audiții, Alessandro Mucea i-a impresionat pe jurați, dar și pe cei de acasă, cu interpretarea melodiei La Bohème.

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net