Alessandro Mucea va lansa în curând primul său album

Campion şi pe scenă, şi în viaţă! Alessandro Mucea (18 ani), din Neamţ, a triumfat la prima ediţie a competiţiei SuperStar, difuzată, timp de 14 săptămâni, de PRO TV. „Parcă nu e adevărat că eu, băiatul timid din satul Cotu Vameş, care încă mă emoţionez în faţa unei camere de luat vederi, am reuşit”, mărturiseşte tânărul îndrăgit de o ţară întreagă.

În finală a făcut furori  cu interpretarea  faimoasei  piese “Human”. Fotografii: Facebook/SuperStar
În finală a făcut furori cu interpretarea faimoasei piese “Human”. Fotografii: Facebook/SuperStar

O voce pătrunzătoare, sinceritate dezarmantă şi multă modestie - iată atributele cu care Alessandro Mucea, un puşti de la ţară, i-a cucerit atât pe cei patru membri ai juriului de la SuperStar, Smiley, Raluka, Marius Moga şi Carla’s Dreams, cât şi pe oamenii din faţa televizoarelor. În finala concursului, pe 17 decembrie, puştiul a cântat trei piese dificile: Human (Rag’n’Bone Man), Les Temps des Cathedrales (Bruno Pelletier) şi I See Red (Everybody Loves an Outlaw), ultima în duet cu Ami. După prima interpretare a lui Alessandro în finală, Carla’s Dreams a anticipat cumva deznodământul: “Tu ai cântat de toţi banii. Posibil un milion de lei”.

Alessandro,  cu trofeul în  mână. Fotografii: Facebook/SuperStar România
Alessandro, cu trofeul în mână. Fotografii: Facebook/SuperStar România

Alessandro Mucea Va da examen la Conservator

Tânărul care a câştigat cel mai mare premiu din istoria televiziunii în România a dezvăluit, pentru Adevărul, că “a fost un efort uriaş, a fost o muncă asiduă, epuizantă, dar plină de satisfacţii. În aceste zile am reuşit să mă odihnesc şi să îmi fac planuri de viitor. Parcă nu e adevărat că eu, băiatul timid din satul Cotu Vameş, care încă mă emoţionez în faţa unei camere de luat vederi, am reuşit”. Elev în clasa a XII-a la Colegiul „Petru Poni“ dn Roman, profilul economic, Alessandro se pregăteşte pentru Bacalaureat. „Voi susţine Bacalaureatul la Română, Matematică şi Geografie. În acest timp, voi continua şi să iau lecţii de canto la doamna Mihaela Tertelici şi de la domnul Sergiu Rudich (cei care l-au pregătit pentru SuperStar - n.r.), dar mă voi preocupa şi de luarea unor cursuri de teorie muzicală, fără de care nu voi putea da examen la Conservator“, mărturiseşte campionul. 

Ami, partenera de  scenă, i-a dăruit  un cub Rubik. Fotografii: Facebook/SuperStar România
Ami, partenera de scenă, i-a dăruit un cub Rubik. Fotografii: Facebook/SuperStar România

Obiectiv: engleză şi franceză

„Un asemenea val de simpatie nu-l primeşti de multe ori în viaţă. Sunt convins că muzica este drumul meu în viaţă. Va trebui să mă pun la punct cu engleza, să învăţ şi franceza, ca să pot să fac faţă în cazul în care se va ivi şansa unei burse în străinătate”, se destăinuie Alessandro. Nemţeanul din satul în care s-a născut şi poeta Otilia Cazimir are deja un contract cu o casă de producţie muzicală, care îi va lansa, nu peste mult timp, primul album. Mihaela Tertelici, profesoară de canto din Roman, care-l pregăteşte de 3 ani, îl descrie drept “un tânăr de un bun simţ ieşit din comun. Are o voce de aur, are suflet, ştie să insufle emoţii. Este un adolescent care cântă tot timpul din bucuria de a cânta“.  

Mâine, Alessandro va evolua în Pietonalul Ştefan cel Mare din Roman, fiind cap de afiş la concertul de Crăciun pe care-l va susţine Clubul „Luky Dance“.  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net