Alessandro Mucea, marele câștigător de la SuperStar! Adolescentul are o poveste de viață impresionantă

După luni întregi de competiție, iată că am aflat care este numele celui care a plecat acasă cu marele premiu și cu titlul de superstar!

image png

Alessandro Mucea, de doar 17 ani, i-a impresionat pe toți cu vocea sa formidabilă și cu prezența scenică. În fiecare ediție a show-ului difuzat pe PRO TV, Alessandro Mucea a impresionat cu vocea sa, jurații mereu l-au lăudat.

„Indiferent de ce se întâmplă astăzi aici sau în concurs, tu nu ești de lăsat pe drum 100%. Minunat, minunat!”, spunea Carlas Dreams acum câteva săptămâni despre el.

În finala „SuperStar România” 2021, Alessandro Mucea a interpretat „Human”, piesa lui RagnBone, „Le Temps des Cathédrales”, a lui Bruno Pelletier și „I See Red”, alături de cântăreața AMI. Cu vocea și cu interpretările lui, el i-a cucerit pe telespectatori, care l-au votat în număr foarte mare.

Cine este Alessandro Mucea

Alessandro Mucea are 17 ani și vine din localitatea Cotu Vameș, județul Neamț. Îi place să se joace cu cuburi rubice și să se plimbe singur prin parc. Se declară o persoană timidă, mai ales în fața camerelor de filmat. Îl atrag baladele și melodiile în limba franceză.

Alessandro Mucea are o poveste de viață impresionantă, după cum el însuși a mărturisit.  

Tânărul de 17 ani are o poveste de viață care a impresionat pe toată lumea. Alessandro a fost abandonat la doar șase luni de părinții săi. Din fericire, băiatul nu și-a pierdut speranța și s-a refugiat în muzică.

„Mama a rămas în Italia și m-a adus în România când a murit tatăl meu. Ea a plecat înapoi. Am rămas cu tatăl și cu mama cumnatei mele, iar de la 11 ani m-a luat în grijă fratele și soția lui. Mama s-a întors acum, cu COVID-ul, în țară”, spunea Alessandro Mucea la audițiile show-ului de la PRO TV.

FotoJet (6) jpg
FotoJet (2) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (1) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cub cub cătălin scărlătescu png
image
image
image
image
image
image
cub cub cătălin scărlătescu png
FotoJet (7) jpg
andrei krisan jpeg
Andreea Moromete Survivor Foto Pro TV jpg
FotoJet (2) jpg
theo rose