Alessandro Mucea, marele câștigător de la SuperStar! Adolescentul are o poveste de viață impresionantă

Ultima actualizare:

După luni întregi de competiție, iată că am aflat care este numele celui care a plecat acasă cu marele premiu și cu titlul de superstar!

image png

Alessandro Mucea, de doar 17 ani, i-a impresionat pe toți cu vocea sa formidabilă și cu prezența scenică. În fiecare ediție a show-ului difuzat pe PRO TV, Alessandro Mucea a impresionat cu vocea sa, jurații mereu l-au lăudat.

„Indiferent de ce se întâmplă astăzi aici sau în concurs, tu nu ești de lăsat pe drum 100%. Minunat, minunat!”, spunea Carlas Dreams acum câteva săptămâni despre el.

În finala „SuperStar România” 2021, Alessandro Mucea a interpretat „Human”, piesa lui RagnBone, „Le Temps des Cathédrales”, a lui Bruno Pelletier și „I See Red”, alături de cântăreața AMI. Cu vocea și cu interpretările lui, el i-a cucerit pe telespectatori, care l-au votat în număr foarte mare.

Cine este Alessandro Mucea

Alessandro Mucea are 17 ani și vine din localitatea Cotu Vameș, județul Neamț. Îi place să se joace cu cuburi rubice și să se plimbe singur prin parc. Se declară o persoană timidă, mai ales în fața camerelor de filmat. Îl atrag baladele și melodiile în limba franceză.

Alessandro Mucea are o poveste de viață impresionantă, după cum el însuși a mărturisit.  

Tânărul de 17 ani are o poveste de viață care a impresionat pe toată lumea. Alessandro a fost abandonat la doar șase luni de părinții săi. Din fericire, băiatul nu și-a pierdut speranța și s-a refugiat în muzică.

„Mama a rămas în Italia și m-a adus în România când a murit tatăl meu. Ea a plecat înapoi. Am rămas cu tatăl și cu mama cumnatei mele, iar de la 11 ani m-a luat în grijă fratele și soția lui. Mama s-a întors acum, cu COVID-ul, în țară”, spunea Alessandro Mucea la audițiile show-ului de la PRO TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net