Câți bani a luat în mână Alessandro Mucea, câștigătorul SuperStar. Premiul uriaș s-a subțiat

Ultima actualizare:

Alessandro Mucea, tânărul de 18 ani care a impresionat o țară întreagă cu vocea și cu modestia sa, a intrat în posesia premiului SuperStar, emisiune pe care a câștigat-o în luna decembrie, la PRO TV. Nu i-au intrat însă în conturi 1 milion de lei, căci premiul este impozitat de către stat.

Alessandro Mucea
Alessandro Mucea

Potrivit legii, veniturile obținute din premii se impozitează prin reținerea la sursă cu o cotă de 10%. Acest procent se aplică asupra venitului net determinat. La un simplu calcul, aflăm că Alessandro Mucea a rămas cu 900.000 de lei din suma de 1 milion de lei, cât a fost premiul SuperStar. Chiar și așa, cu 100.000 de lei dați la stat, tânărul a rămas cu o sumă frumușică, ce îo poate asigura un viitor roz.

Alessandro Mucea: iubită, faimă și bani

Alessandro Mucea apare pe coperta celui mai nou număr al revistei Taifasuri, unde anunță că a intrat în posesia banilor, dar și că viața i s-a schimbat radical după apariția la PRO TV. "Fratele meu mi-a spus că am primit tot pachetul: și concurs câștigat, și iubită, și faimă, și bani...tot", declară Alessandro pentru sursa citată. Iată că tânărul timid a dat lovitura pe toate planurile: financiar, amoros și profesional. Imediat după ce a câștigat SuperStar, Alessandro Mucea ne-a oferit un interviu, la cald, și încă de atunci avea un țel bine stabilit legat de banii câștigați: "Nu știu exact cum va fi viața mea după concurs, dar știu ce vreau să fac. Mai departe vreau să mă apuc de învățat muzică si de a deveni mai bun în ceea ce fac. Banii pe care i-am câștigat îi voi investi în muzică și nu în altceva, voi investi mai ales în cultura mea muzicală", ne spunea tânărul cântăreț, cu o voce superbă. 

Alessandro Mucea este primul câștigător SuperStar

Elev în clasa a XII-a la Colegiul „Petru Poni“ din Roman, profilul economic, Alessandro Mucea este primul câștigător al emisiunii SuperStar, jurizată de Raluka, Carla's Dreams, Marius Moga și Smiley, la PRO TV. „Parcă nu e adevărat că eu, băiatul timid din satul Cotu Vameş, care încă mă emoţionez în faţa unei camere de luat vederi, am reuşit”, mărturisea tânărul care a cucerit o țară întreagă cu melodiile interpretate, în special cu celebra "La Boheme", a lui Charles Aznavour.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
foto 8   tati part time afis jpg
netflix 3733812 1280 jpg
dinu maxer jpg
1 keanu reeves jpg jpeg
image png
image png
teo si jador webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net