Theo Rose, imagini emoționante! Primele fotografii cu băiețelul vedetei: „Sasha a reușit din prima să mănânce de la sân”

Ultima actualizare:

Theo Rose (25 de ani) și Anghel Damian sunt în culmea fericirii! Cei doi au devenit miercuri, 14 iunie, pentru prima dată părinții unui băiețel sănătos care le-a schimbat viața radical.

Cei doi nu se mai satură să îl privească pe micuțul lor, Sasha Ioan, de când a venit pe lume și petrec fiecare moment la o intensitate emoțională greu de explicat. Pentru că are o legătură strânsă cu fanii săi, simpatica mămică Theo Rose a postat mai multe imagini pe contul său de Instagram în care își strângea micuțul la piept, iar fericitul tătic își ținea băiețelul în palme, pe genunchi, și îl sorbea din priviri.

„Mulțumesc tuturor pentru gânduri și mesaje! Să vă bucure Dumnezeu la fel cum ne-a bucurat și pe noi să vedem câți oameni ne sunt alături! Pe scurt, deși o să urmeze și mai pe larg când ne liniștim și adaptăm mai bine, a fost o naștere ok, deloc mai cu moț decât alte nașteri.

A fost o naștere prin cezariana în cele din urmă, deși am fost mai îngrozită de operație decât de nașterea naturală, am avut încredere în doamna doctor Coravu care mi-a inspirat siguranță și liniște pe tot parcursul sarcinii și a avut dreptate.

A fost o operație pe care am parcurs-o liniștit, fară pănică sau frică și le mulțumesc tuturor doamnelor asistente și doamnelor doctor care au luat parte la nașterea noastră. Până și refacerea se întâmplă frumos, cu foarte puțină durere momentan. Sasha a reușit din prima să mănânce de la sân, a știut ce are de făcut. E frumușel tare, zdravăn, 3.800g și 54 cm”, este o parte din mesajul postat de Theo Rose în dreptul imaginilor.

Imediat internauții au dorit să îi felicite pe cei doi fericiți părinți pentru minunea din viața lor:

„Felicitări! Refacere ușoară”, „Ce băiat mareee. Eu la trei ani aveam 54 de centimetri”, „Ce mesaj emoționat și ce mămică frumoasă și naturală! Felicitări și să vă bucurați de binecuvântarea din viața voastră!”, au fost doar câteva dintre mesajele venite pe Instagram.

Click! spune

Relația dintre Theo Rose și regizorul Anghel Damian a evoluat destul de rapid având în vedere că după ce s-au cunoscut s-au mutat rapid împreună iar la scurt timp artista a rămas și însărcinată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Captură de ecran 2024 05 15 202609 png
image
image
image
image
image
image
cub dana marijuana png
andreea marin facebook jpg
casa piersic cluj jpg
image png
banner cristina spatar png
image png
image png
index (24) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net