Ce surpriză vrea să-i facă Theo Rose fiului său când va crește? A pregătit-o în timpul sarcinii

Ultima actualizare:

Theo Rose a dezvăluit fanilor ce surpriză i-a pregătit lui Sasha pentru atunci când va deveni adolescent. Proaspăta mămică a mărturisit că a făcut totul chiar în timpul sarcinii.

banner theo rose png

La patru zile de la cel mai important moment din viața sa, nașterea micuțului Ioan Sasha, Theo Rose se arată cât se poate de emoționată de experiența de a fi mamă pentru prima dată. Cum artista și-a ținut mereu fanii aproape și a împărtășit cu ei toatele momentele marcante de până acum, vedeta a ținut să le mulțumească din nou pentru tot sprijinul.

Într-un Instastory, Theo Rose, vizibil sensibilizată de toată suținerea pe care a primit-o până acum de la ssținătorii săi, a ținut să le mulțumească pentru toate felicitările și gândurile bune pe care i le-au trimis. În același timp, Theo a ținut să povestească despre prima noapte magică pe care a petrecut-o acasă alături de fiul său. Artista spune că este uimită despre cât de bine se înțelege cu cel mic.

„Zici că sunt beată, zici că sunt pe altă planetă. Nu îmi revin, nu îmi dau seama, zici că nu este adevărat. Am ieșit pe balcon, e prima noapte acasă. A fost o noapște foarte frumoasă. Mă înțeleg cu copilul ăsta...ceva extraordinar, nu știu cum să vă explic. O iubesc mai ult pe mama parcă...”

Ce cadou i-a pregătit Theo Rose fiului său

Mai mult decât atât, Theo a mărturisit că i-a pregătit un cadou special fiului său pentru atunci când va crește mare. Artista pe parcursul sarcinii a decis să facă un jurnal pe care este hotărâtă să i-l ofere băiatului atunci când va fi adolescent pentru a împărtpși cu el toate gândurile și experiențele sale.

„Eu de când am aflat că sunt însărcinată, am început să scriu într-un jurnal. Mă rog, vreau să i-l dau lui Sasha când o să fie mai adolescent, cu mintea în mai mlte părți așa. Am ieșit pe balcon, l-am băgat la somn, i-am dat să mănânce și n-am vrut să ratez, am vrut să îi povestesc cum a fost pentru mine experiența cu nașterea, când l-am văzut prima dată.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net