Denis de la The Motans își ia adio de la Vocea României. De ce nu va mai fi în juriu

Fanii emisiunii „Vocea României” iar au pierdut un antrenor și anume pe Denis Roabeș de la The Motans. Solistul a publicat un mesaj pe story-ul sau de la Instagram, în care își anunță plecarea de la emisiunea de la Pro Tv și spune ce planuri are.

Denis Roabes nu va mai fi antrenor la Vocea Romanei
Denis Roabes nu va mai fi antrenor la Vocea Romanei

Echipa solistului a făcut un comunicat oficial pe care l-a postat pur și simplu pe pagină acestuia, la story, în care anunță că Denis Roabeș are alte planuri. ”Anunț publicat în monitorul oficial al Secretariatului General The Motans Art 1/11.06.2023.

Cum și-a anunțat Denis retragerea de la Vocea României

De obicei îmi place să scriu texte lungi și care să cuprindă cât mai în detaliu diverse sentimente și trăiri ce se află în spatele anumitor decizii. Dar azi, cumva, simt nevoia să fiu mai direct și la obiect. Așadar, am câteva vești pentru voi. În toamnă, îmi doresc să lansez un album nou și să pornesc într-un turneu The Motans, unul special, primul din ultimii 3 ani.

image

Venim să ne vedem! După cum vă puteți imagina, e o muncă imensă care stă în spatele acestor provocări, una pe care am început-o deja de ceva vreme. Aceste lucruri au dus însă la o concluzie. Nu voi mai putea continuă în rolul de antrenor la Vocea României. Vreau să mulțumesc pe această cale întregii echipe Vocea României, colegilor de scaun și oamenilor de acasă. A fost o experiență foarte frumoasă, din care am învățat incredibil de multe și am avut norocul să-mi fac prieteni noi. Totodată, profit de ocazie pentru a-mi cere iertare față de orice viitor concurent care s-a înscris la emisiune dorind să ajungă în echipa The Motans. Dar să știți că inboxul meu e mereu deschis. Ne vedem în fața scenei”, a sunat mesajul pentru fani de la Denis.

Theo Rose și Smiley, prieteni la cataramă

Ce se întâmplă cu Theo Rose?

Anii trecuți în această perioada preselecțiile erau în toi și se începeau filmările. Acum nu se știe cine îl va înlocui pe Denis și se așteaptă că Theo Rose să nască, sau să vedem dacă se va mai întoarce la încă un sezon de ”Vocea României” alături de Smiley. Cu siguranță că noul sezon va fi o mare surpriză pentru toată lumea.

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner anca serea 2 png
banner anca turcasiu png
banner gabriela Lucutar png
teo trandafir jpg
banner petre mioara roman png
1 mioara roman jpg jpeg
banner mioara roman png
andreea raicu instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net