Ce cadou i-a făcut Gina Pistol lui Smiley în luna de miere din Franța: „M-a obligat, m-a convins cu greu”

Ultima actualizare:

După nunta fastuoasă a anului care a avut loc pe 27 mai, Smiley (39 ani) și Gina Pistol (42 ani) au plecat într-o frumoasă vacanță în Franța, acolo unde timp de 10 zile își petrec luna de miere cu zâmbetul pe buze, bifând experiență după experiență pe Coasta de Azur.

Smiley își ține fanii la curent printr-un DailyTok cu tot ceea ce face alături de frumoasa lui soție în Franța. Proaspăta Familie Maria s-a plimbat de la Nissa, Saint-Paul de Vence la Cannes, Antibes, Monte Carlo, Saint Tropez și încă explorează din plin tot ceea ce și-au propus să viziteze dar au timp și de răsfăț. Se bucură de piscinele de la locurile de cazare, de mâncarea bună, priveliștea de vis dar și de mult timp petrecut în doi. 

Vacanța ca și viața este despre alegeri! Să înoți în piscină sau doar să stai să te prăjești la soare, pe lângă? Să mănânci patiserie sau fructe la micul dejun? Să cumperi haine noi sau să ai grijă mai mare de cele vechi? Să faci sală sau să mergi cu nevasta la un couples massaje cu care face ea cinste? Azi a fost zi de relaxare totală. Gina m-a obligat să mergem la masaj. M-a convins greu dar știi cum e “happy wife, happy life” (n.r. : soție fericită, viață fericită). Masajul a fost ok, nu e ceva de povestit acasă….Și apoi ne-am aranjat să mergem în oraș, mă rog, în orășel pentru cină, în minunatul orășel Gordes, a mai povestit Smiley.

După ce se răsfață cu un mic dejun original ca la mama lui, cu foietaj, croissant franțuzesc, fructe și cafea, cei doi îndrăgostiți își văd de drum și de traseul pe care și l-au organizat pentru ziua respectivă. Nu au uitat însă de frumoasa lor fetiță,  Josephine, căreia  părinții ei îi cumpără câte un cadou din aproape fiecare oraș vizitat în luna lor de miere. 

 Și-a pierdut mireasa pe niște străduțe întortocheate

Poveștile lui Smiley din “honeymoon” sunt urmărite cu plăcere chiar și de Theo Rose care îi lasă mesaje pe Instagram, distrându-se cu filmulețele artistului pe care le postează din Franța:„Nu ești sănătos! Mă distrez maxim! Mai fă!”, i-a scris Theo Rose, atunci când Smiley a povestit în DailyTok-ul său că Theo Rose este mai roz decât păsările flamingo pe care el le-a văzut acolo la  Muzeul Ornitologic. Smiley a povestit cum s-a pierdut de Gina Pistol   pe străduțele înguste din sătucul Gordes.

Nu o găsesc pe Gina pe străduțele astea și stau și prost cu orientarea în spațiu! M-am pierdut cu ochii în telefon și m-am pierdut și de Gina! Nici la nuntă nu mi-a furat-o nimeni! O fi fugit? O fi fost răpită de vreun balaur? Am încercat să o sun dar nu era semnal! Na belea acum! De la atâta căutare mi-a scăzut glicemia și m-am dus repede la prima cofetărie. Când colo, Gina stătea relaxată la o terasă și savura niște eugenia franțuzească! Mă cunoaște bine, se vede treaba! Știa că tot la dulce trag!”, a mai povestit Smiley din peripețiile din luna de miere de care încă se bucură alături de soția lui, Gina Pistol.

La Cannes am prins vreme minunată, bărci multe parcate, nicio barcă parcată pe dos și mulți actori celebri, din ce în ce mai celebri care ascundeau reparațiile… Am poposit și pe plajă unde credem noi că am dat peste Tom Hanks. Apa era cam rece așa că nu ne-am incumetat să facem baie. De ciudă, am mai mers un pic pe străduțe că așa compensăm cât am fi înotat. Am văzut și celebrul teatru unde se desfășoară Festivalul de Film de la Cannes. Apoi am pornit spre Antibes, un orășel minunat, tot pe coastă…”, a mai povestit Smiley, cu gândul la Tom Hanks, dacă el era sau nu pe plaja de la Cannes.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net