Manelistul Luis Gabriel l-a lăsat mască pe Smiley la nuntă! Incredibil ce i-a cântat, de față cu toți invitații

Cântărețul de manele Luis Gabriel a făcut senzație la nunta lui Smiley. Artistul l-a încântat atât pe el, cât și pe restul invitaților atunci când a fredonat live melodia lui Smiley - „În lipsa mea”. 

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit
Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit

Sâmbătă, 27 mai, Smiley și Gina Pistol și-au unit destinele în fața a peste 300 de persoane. Cei doi au avut o nuntă memorabilă, desprinsă parcă din basme, iar artiști consacrați le-au cântat la nuntă, printre care și Luis Gabriel.  

Luis Gabriel, moment artistic neașteptat la nunta lui Smiley 

Artistul a interpretat live, pe ritm de manea, melodia „În lipsa mea”. , iar mirarea nu a fost deloc mică. Invitații și mirii, deși au fost luați prin surprindere, s-au bucurat de momentul unic pe care manelistul l-a oferit. Toți invitații au rămas uluiți de cât de bine sună melodia „În lipsa mea”, pe ritmuri de manele. Atmosfera a fost una incendiară și toată lumea s-a distrat ca la carte.

Smiley, mesaj emoționant cu doar câteva ore înainte de nuntă 

Smiley și Gina Pistol și-au unit destinele după șapte ani de iubire. Artistul, vizibil emoționant prin prisma rândurilor pe care le-a scris pe Facebook, a mărturisit că frumusețea constă în lucrurile simple, și fiecare moment trebuie apreciat la adevărata sa valoare. 

„Trăim într-o lume care știe atât de bine să scoată în evidență extraordinarul , încat normalul ni se pare plictisitor. Dar eu vreau să vă zic că cele mai mari bucurii pe care le-am trait în viața asta sunt cele normale pe care le trăim aproape toți, cel puțin o data.

Dincolo de extraordinarul din viețile noastre, pe mine mă împlinește, în general, ce te împlinește și pe tine: iubirea, liniștea, zâmbetul, jocul, libertatea și binele în toate formele sale.

De asta cred că frumusețea stă mai degraba în lucrurile simple și că a fi normal e noul extraordinar. Iar când realizezi că frumusețea vieții stă în fiecare moment trăit la maximum, atunci când se întamplă, îți dai seama că prezentul e mereu extraordinar. Mâine nu e promis pentru nimeni!”, a fost mesajul postat de îndrăgitul artist, prin intermediul unei postări pe pagina lui de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net