VIDEO Luis Gabriel, declarație de dragoste pentru soția lui! Când va naște Haziran?

Ultima actualizare:

Cel mai îndrăgit solist de muzică balcanică revine cu un nou hit, după ce a lansat mai multe piese cu priză la public. De această dată, Luis Gabriel ne încântă cu o declarație muzicală specială pentru Isabelle Haziran, iubirea lui, care îl va face tată, anul acesta. Piesa se numește "Ochii tăi".

Luis Gabriel și Haziran
Luis Gabriel și Haziran

După ce a lansat mai mult piese împreună cu Balkanika Records, iată că îndrăgitul solist Luis Gabriel revine în atenția fanilor cu o nouă melodie de dragoste, pentru care Midas MNL a scris muzica și a compus textul, videoclipul fiind regizat de Claudiu Stan (MVP Entertainment).

"Am lansat o nouă piesă, însoțită de videoclip, pentru care am filmat împreună cu soția mea, Haziran. Am vrut să fiu cu ea în videoclip, pentru că are ochii foarte frumoși, eu de ochii ei m-am îndrăgostit. M-am gândit să apară ea cu mine, să se vadă și burtica din când în când, că așa este bine, fiind însărcinată. O să devenim părinți pe la sfârșitul lui iunie, începutul lui iulie, însă până atunci va invit să urmăriți videoclipul regizat de Claudiu Stan.

image

Am filmat în țară, într-un loc secret, a durat câteva ore, însă am avut probleme cu curentul de pe vas. Filmam câteva minute, intram să ne încălzim în vapor, apoi ieșeam din nou. O filmare cu peripeții, însă a ieșit un videoclip extraordinar", ne-a povestit Luis Gabriel, care este foarte  îndrăgostit este de fermecătoarea lui jumătate, solistă și ea.

Cum s-au cunoscut cei doi?

"Eu și Haziran ne-am cunoscut la studioul de înregistrări. Am văzut o blondă foarte mișto, care trecea prin fața mea și am urmărit-o. Apoi ne-am întâlnit, pentru că am înregistrat amândoi în același studio. Și viața mea amoroasă s-a schimbat în bine și datorită pieselor cântate. Culmea e că într-o zi de 13 din luna iulie a fost urcată piesa «Toate Diamantele» pe Youtube. Nu sunt superstițios, dar pot să spun că toată viața mi s-a schimbat. Are alt sens”, a declarat Luis Gabriel, pentru Click!

Luis Gabriel: "M-a luat succesul pe nepregătite, peste noapte"

Artistul recunoaște că toată agitația provocată de succesul piesei "Toate diamantele" l-a luat pe nepregătite. Dacă înainte nu-și făcea griji când ieșea pe stradă, acum trebuie să fie atent, pentru că-l recunoaște toată lumea. Melodia are deja peste 113 milioane de vizualizări în Youtube.

M-a luat succesul pe nepregătite, peste noapte. Poate mai facem și noi gafe, e greu să mulțumești atâta lume, atâția fani. Înainte trebuia să mulțumești câțiva oameni din familie și doi, trei prieteni. Acum sunt mulți fani, trebuie să ai grijă ce vorbești, cum te porți, ce faci, să împaci pe toată lumea. Nu-mi este greu să mă opresc, să fac poze sau să dau autografe.

Mă duc cu câteva ore înainte, stau la masă să fac poză și aștept oamenii, fanii. Fac fotografii cu fiecare în parte, le spun și bodyguarzilor să îi lase, să nu intervină, ca să facem poze. Pentru că atâta timp cât un om vrea o fotografie cu tine, te apreciază, ăsta e un lucru frumos. Doar nu vine un dușman să facă o poză cu tine”, a mai spus Luis Gabriel.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
andreea bostanica ilinca vandici colaj instagram jpg
banner Nouria Nouri png
oana zavoranu colaj instagram jpg
sean diddy profimedia jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
banner Vladuta Lupau png
carlas dreams
image
actualitate.net
image
actualitate.net