Luis Gabriel va deveni tată în curând, dar locuiește în continuare cu părinții. Iubita lui stă la Craiova

7 decembrie 2021
article img
Luis Gabriel și Haziran vor deveni părinți anul viitorfoto: arhiva personală

Luis Gabriel abia a împlinit 24 de ani, iar Haziran împlinește în februarie 22 de ani. În ciuda vârstei fragede, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au planuri mari de viitor. Totul a început cu succesul muzical pe care Luis Gabriel l-a obținut cu piesa "Toate diamantele".

"Eu și Haziran ne-am cunoscut la studioul de înregistrări. Am văzut o blondă foarte mișto care trecea prin fața mea și am urmărit-o. Apoi ne-am întâlnit, pentru că am înregistrat amândoi în același studio. Și viața mea amoroasă s-a schimbat în bine și datorită pieselor cântate. Culmea e că într-o zi de 13 din luna iulie a fost urcată piesa Toate Diamantele pe Youtube. Nu sunt superstițios, dar pot să spun că toată viața mi s-a schimbat. Are alt sens”, a declarat Luis Gabrie pentru Click!

Solistul recunoaște că toată agitația provocată de succesul piesei l-a luat pe nepregătite. Dacă înainte nu-și făcea griji când ieșea pe stradă, acum trebuie să fie atent, pentru că-l recunoaște toată lumea.

”M-a luat succesul pe nepregătite, peste noapte. Poate mai facem și noi gafe, e greu să mulțumești atâta lume, atâția fani. Înainte trebuia să mulțumești câțiva oameni din familie și doi, trei prieteni. Acum sunt mulți fani, trebuie să ai grijă ce vorbești, cum te porți, ce faci, să împaci pe toată lumea. Nu-mi este greu să mă opresc, să fac poze sau să dau autografe. Mă duc cu câteva ore înainte, stau la masă să fac poză și aștept oamenii, fanii. Fac fotografii cu fiecare în parte, le spun și bodyguarzilor să îi lase, să nu intervină, ca să facem poze. Pentru că atâta timp un om vrea o fotografie cu tine, te apreciază, asta e un lucru frumos. Doar nu vine un dușman să facă o poză cu tine”, a mai spus Luis Gabriel.

Luis Gabriel se împarte între București și Craiova

Chiar dacă piesa lui a avut un succes uriaș, iar proiectele vin pe bandă rulantă, Luis Gabriel nu s-a mutat încă la casa lui. ”Deocamdată nu mi-am luat casă nouă, stau în casă cu părinții mei, în Ghencea. Mai stau și pe la Craiova cu «soția mea». Nu suntem căsătoriți, dar i-am oferit inelul de logodnă pe scenă, vara trecută, am cerut-o în căsătorie", ne-a povestit Luis, care a anunțat la începutul lunii trecute că urmează să devină tată.

Tânărul are multe planuri muzicale. "În viitorul apropiat am de lansat o mulțime de piese, de filmat videoclipuri, de lansat în jur de 15 proiecte, plus cele care vor veni în continuare. Deocamdată am treabă, o să mă îngrijorez atunci când nu o să mai fie. Atâta timp când vin din toate părțile, mie îmi place să lucrez cu toată lumea, așa cum am mai spus. Dacă cineva îmi dă și îmi place o melodie, eu colaborez pentru că îmi place să cânt", a mai spus Luis Gabriel pentru Click!

Luis Gabriel, despre relația cu Haziran: «Ni se spune că suntem Laura Vass și Copilul de Aur, varianta modernă»

Împreună cu iubita lui, pe care o adoră, Luis Gabriel a lansat o nouă melodie "Buzele", o piesă la care a colaborat cu echipa de la Balkanika Records.

"Am înregistrat această piesă de dragoste și putem spune că noi cântăm pe note povestea noastră de iubire. Ni se mai spune că suntem Laura Vass și Copilul de Aur, varianta modernă, iar ea avea o piesă «Buzele tale, două petale». De acolo ne-a venit și nouă ideea, ne-am inspirat, dar noi am schimbat textul cu «armele tale», au spus cei doi îndrăgostiți pentru Click!

Cei doi au filmat și un videoclip de atmosferă la această piesă. "Piesa a fost lucrată în studiourile de la Balkanika Records. Filmările pentru videoclip au durat câteva ore și ne-am simțit foarte bine. Noi avem un stil diferit, părem străini, așa ne spun mulți. Ne-am dorit să avem altfel de look-uri, la fel și cu stilurile vestimentare. Haziran se trage din familie de nemți, tatăl ei este jumătate neamț. Ea când a fost în Turcia cineva i-a făcut o fotografie în trecere și i-a spus că seamănă cu luna iunie, că aduce soare și luminează. Iar Haziran înseamnă luna iunie în limba turcă. Așa că de atunci i-a rămas așa numele", au mai spus cei doi îndrăgostiți.