Cele mai frumoase poze cu fiica Ginei Pistol, Josephine! Cea mică merge pe urmele lui Smiley

Ultima actualizare:

Abia întoarsă din luna de miere Gina Pistol nu a ezitat să posteze primele poze cu micuța Josephine. Vedeți mai jos cum a surprins-o pe fetița care pare să calce pe urmele unuia dintre părinți!

banner smiley gina pistol png

Îndrăgita prezentatoare de la Chefi la cuțite postează cât de des poate imagini cu fetița pe care o are împreună cu Smiley. Micuța Josephine născută pe 9 martie 2021 este un copil plin de viață, și de fiecare dată părinții săi au suprins-o în momente în care radia de bucurie, iar cu așa părinți nici nu este de mirare. Cum cei doi sunt foarte preocupați să îi ofere fetiței cele mai bune condiții pentru a se dezvolta aceștia o implică într-o mulțime de activități. Chiar la nunta celor doi fetița a dansat balet! Totuși, se pare că ușor, ușor i se dezvolta pofta și pentru o altă pasiune frumoasă.

Gina Pistol a postat recent un Instastory în care cea mică se bucură de sunetele scoase de o chitară electrică! Să fie, oare, acesta semnul că Josephine îi calcă pe urme tatălui său?

Josephine iubește muzica

Se pare că fetița este obișnuită cu muzica încă de când s-a născut! Smiley a mărturisit în podcast-ul Fain și simplu că a ales programul Nuryl, ideal pentru dezvoltarea creierului bebelușilor.

Este dezvoltat de un muzician. Tipul ăsta a făcut programul pe copilul lui. În timpul ăsta, între 6 luni și 3 ani, i-a pus high information music, ce ajută la dezvoltarea creierului copilului.

Adică i-a pus jazz, muzică clasică, experimentală. Am ascultat și eu, este extrem de obositor pentru noi. Sunt numai instrumente muzicale, sunete naturale,  dar muzica jazz sau simfonică are multă informație muzicală și dificilă. Sunt chestii ciudate. Pentru copil – care nu știe cu ce că compare – e normal, el absoarbe informația asta și îl va ajuta să dezvolte altfel creierul și sinapsele”, spunea Smiley la momentul respectiv. De când cea mică a venit pe lume, viața celor doi s-a schimbat radical, iar artistul a mărturisit pentru Click că viața lui are alt sens.

Gina și Josephine

„Sunt mult mai bogat acum, nu știu dacă mai matur, dar e clar că trăiesc cu totul altfel, simt cu totul altfel, parcă totul are un sens. Totul are o însemnătate mai mare, totul este mai intens. Am o bucurie mult mai mare și parcă nimic nu e mai important decât sănătatea familiei mele și timpul petrecut cu familia mea. Ca orice copil, e foarte atașată de mamă, după care de mine. Eu am impresia că a zis tata prima dată, dar nu știu sigur, aici s-ar putea să mă înșel", a declarat Smiley pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net