Cine l-a susținut pe Bogdan Ioan, fost concurent la „Vocea României” în pandemie! „Dacă nu erau ei, eu renunțăm la muzică”

#Exclusiv Click!

Bogdan Ioan, cunoscut publicului după ce a câștigat „Vocea României", ediția din 2018, a revenit în atenția fanilor cu o nouă piesă, „Numele tău". Click! a fost la filmările videoclipului, ocazie cu care am aflat detalii necunoscute din viața solistului, într-un interviu exclusiv.

Bogdan Ioan, la filmările noului său videoclip, „Numele tău”
Bogdan Ioan, la filmările noului său videoclip, „Numele tău”

Artistul a cucerit iremediabil publicul cu vocea sa, iar prima apariție în cadrul emisiunii „Vocea României” a fost cu cover-ul piesei „Earth Song" de la Michael Jackson. Momentul a fost unul foarte apreciat, adunând mai bine de 50 de milioane de vizualizări pe YouTube până în prezent.

Prestația lui Bogdan Ioan (33 de ani) a intrat în topul global „The Voice Top 10 Acts”, iar tânărul i-a impresionat pe cei patru jurați, Smiley, Andra, Irina Rimes și Tudor Chirilă cu momentul său. La scurt timp după ce a fost desemnat câștigătorul „Vocea României”, în România a venit pandemia de COVID-19. În acea perioadă, lui Bogdan Ioan, i-a fost foarte greu, marele său noroc fiind reprezentat de faptul că a avut cine să-l sprijine.

„Soția mea a lucrat în turism și amândoi am fost afectați de pandemie. Exact în perioada aia de pandemie eram într-o oarecare ascensiune, iar lucrurile păreau că se așează, a venit foarte nasol”, a declarat Bogdan Ioan, în exclusivitate pentru Click!.

Bogdan Ioan cec Vocea Romaniei jpg

Bogdan Ioan, la un pas de a renunța la cariera muzicală

„Noroc că mai existau niște bani din premiul de la Voce și i-am folosit. Nu îmi este rușine să spun, dacă nu era tatăl meu și părinții mei, în special, să aibă posibilități o perioadă, eu renunțam la muzică. Efectiv, ajunsesem într-un punct în care nu mai puteam face canto, nu mai puteam să studiez, venea și un copil. Am zis că, dacă mă angajez în arhitectură, nu mai am timp să fac muzică. Iar tata a zis că el crede în talentul meu, în potențial, și că are posibilitatea să mă ajute o perioadă, să-mi văd de muncă, iar pentru asta îi sunt recunoscător toată viața. Acesta e un motiv în plus să reușesc, trebuie să recunosc, e o presiune pentru mine", a mărturisit Bogdan Ioan.

Bogdan Ioan, alături de familia lui / Foto: Arhivă personală
Bogdan Ioan, alături de familia lui / Foto: Arhivă personală

Bogdan Ioan va lansa un nou videoclip

După ce a câștigat show-ul de la PRO TV, Bogdan Ioan, a lansat mai multe piese: „Friday Mood", „If I" sau „Trezește-mă", iar acum vine cu un nou single, „Numele tău", piesă cu care este hotărât să cucerească inimile ascultătorilor.

„Așteptam de mult ziua în care se va lansa „Numele tău", am simțit că piesa are ceva special, o căldura aparte, pe care vreau să o transmit și publicului. Este o piesă în care cred că toată lumea se regăsește sau se va regăsi la un moment dat în viață, pentru că vorbește despre dragostea aia nebună pe care o întâlnești, fără să o cauți neapărat. Fie ea puerilă, pentru că trebuie să recunoaștem, dragostea din adolescență ne trezește cele mai nebune gânduri, fie dragostea la care rămâi pentru tot restul vieții.

Când am creat piesa împreună cu băieții în studio, parcă ne-a băgat într-o transă și am vizualizat acea „săgeată" care a intrat în el, iar ea îi devine ca un drog. Neștiind nimic despre ea, o vede la orice pas, în fiecare secundă dintr-o zi cotidiană, iar fără ea, intră în sevraj.” a mai declarat fostul câștigător al emisiunii „Vocea României”.

Bogdan Ioan a lansat videoclipul piesei „Numele tău” / Foto: Arhivă personală
Bogdan Ioan a lansat videoclipul piesei „Numele tău” / Foto: Arhivă personală

„Ați petrecut nopțile gândindu-vă în fel și chip la persoana pe care ați văzut-o o singură dată, dar vă imaginați cum vă petreceți o viață întreagă alături de ea? Sunt sigur că fiecare din noi a trecut măcar o dată prin acest sentiment. Vă invit să o ascultați cu atenție și să vă reamintiți acele nopți despre care vorbeam!", a declarat artistul.

Videoclipul piesei este regizat de Liviu Tănăsoiu (aka. Rimenescu), regizor cu care Bogdan Ioan a colaborat și în trecut, iar piesa este compusă de Rozsdas Marius. Compozitorul a produs hit-uri precum „Te pup, pa pa!", colaborând de-a lungul timpului cu nenumărați artiști cunoscuți de la noi din țară,  Lora, DJ Sava, Liviu Teodorescu și Nane, fiind doar o parte dintre aceștia. Versurile piesei au fost scrise de Andrei Iulian Bănică, cunoscut pentru „Visele" și „Iubirea mea", piesele Irinei Rimes. 

Fără doar și poate, Bogdan Ioan este un artist complex, cucerind publicul de fiecare dată cu aparițiile și piesele sale. Artistul nu se oprește aici! În viitor, câștigătorul „Vocea României”, ediția din anul 2018, va lansa alte piese, urmând ca acestea să fie lansate pe parcursul acestui an.

      Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net