Ce a pierdut Bogdan Ioan, după ce a câștigat marele premiu la „Vocea României”: „Acolo a picat totul”

Cei care sunt fani ai emisiunii „Vocea României” își aduc aminte, cu siguranță, de audiția lui Bogdan Ioan din etapa pe nevăzute, când interpretând o piesă de-a lui Michael Jackson i-a impresionat pe jurați în câteva secunde și i-a făcut să se întoarcă, devenind cel mai viral moment. Atunci a câștigat premiul cel mare, însă puțini știu ce a pierdut Bogdan odată cu câștigarea acestui premiu.

Bogdan Ioan a castigat Vocea Romaniei/ foto Pro TV
Bogdan Ioan a castigat Vocea Romaniei/ foto Pro TV

Cei care își mai aduc aminte, Bogdan Ioan (33 de ani) s-a prezentat pe scena de la „Vocea României” cu piesa „Earth Song” și de atunci a fost preferatul juraților și al publicului. În 2018 el a câștigat concursul de la Pro TV și premiul cel mare, însă artistul are un secret pe care nu l-a spus niciodată până acum și iată că l-a dezvăluit pentru Click!, în exclusivitate.

Bogdan Ioan si familia lui/ foto arhiva personala
Bogdan Ioan si familia lui/ foto arhiva personala

„Acolo a picat totul”

„Nu cred că am mai spus vreodată asta dar în momentul în care a fost audiția difuzată, dar era înregistrată, până să ajungem în live-uri, pentru că a fost virală, am fost contactat de cineva de la Americans Got Talent și mi-au propus să merg la ei. Eu le-am spus că trebuie să stea un pic pentru că sunt în concurs. S-a terminat concursul, am câștigat, am luat legătură cu ei, nu le-am spus că am câștigat, ci doar că am terminat concursul, se făcuseră toate actele, era planificat să plec eu și încă o persoană, plăteau tot, să particip la ei.

Iar în momentul în care le-am spus că am câștigat Vocea României și m-au întrebat cu cine am semnat, Universal Music, ei au spus că erau cu Sonny sau cu altcineva și nu s-a mai putut și acolo a picat totul. Asta se întâmplă acum patru ani. Acum nu cred că aș mai avea nervii și tăria să fac asta pentru că Vocea României, lăsând la o parte audiția unde m-am simțit în largul meu, pentru mine a fost cel mai mare chin psihologic și nu exagerez”, ne-a povestit exclusiv Bogdan Ioan. Care ar mai participa la alte show-uri precum „Te cunosc de undeva” sau „America Express”, însă la Survivor i s-ar părea greu.

Bogdan Ioan a filmat un nou videoclip/ Foto Click!
Bogdan Ioan a filmat un nou videoclip/ Foto Click!

Pregătește o nouă surpriză muzicală

În curând Bogdan va lansa o nouă piesă Numele tău, la care a filmat și un videoclip. „Numele tău este cea de-a treia piesă din noul meu proiect muzical, Magic Juice este compozitorul și producătorul piesei, el se va ocupa de toate piesele de aici înainte. Versurile sunt scrise de Andi Bănică, cel care a scris și pentru Irina Rimes.

Pot spune că este piesa mea preferată de până acum și simt ceva aparte pentru ea, are un mister anume. Cred că foarte mulți se regăsesc în piesa asta. Ar putea fi povestea mea și a partenerei mele. De videoclip se ocupă Liviu Tănăsoiu, cunoscut ca și Rime, și nu există chin, până la urmă cât timp o faci cu drag. Îmi place să ies din zona mea de confort, să joc, să transmit ceva. Îmi place cum gândește regizorul, veți vedea în curând ce a ieșit și sper să va placă”, ne-a mărturisit solistul.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net