Iulian Nunucă, sacrificii enorme și viață marcată de lipsuri. Câștigătorul „Vocea României” a avut o copilărie tristă: „N-am mâncat nimic”

Iulian Nunucă, tânărul de 18 ani care a făcut ravagii la „Vocea României” nu a avut deloc o viață prea ușoară. Acesta a trăit o copilărie grea, marcată de lipsuri de toate felurile și a muncit mult pentru a-și îndeplini visul.

La 18 ani, Iulian Nunucă a reușit să-și învingă condiția socială și să câștige marele premiu de la „Vocea României”, cel în valoare de 100.000 de euro. 

„Sunt țigan și nu fug de asta”

Iulian Nunucă a mărturisit, în cadrul concursului de talente muzicale, că se trage dintr-o familie de țigani lăutari și nu fuge deloc de asta. Familia lui și-a dorit ca el să urmeze drumul muzicii, însă tot la nivelul la care s-a pomenit să se facă în neamul lor, în ceea ce-i privește pe tatăl și bunicul său.

Cu toate acestea, Iulian a dorit să-și schimbe viața, căci nu degeaba cânta melodiile lui Celine Dion, toată copilăria și visa să ajungă la „Vocea României”. Dacă unele persoane de etnie romă consideră că nu este un motiv de laudă să spună asta sus și tare, Iulian Nunucă este mândru de ceea ce este. 

A muncit din greu pentru a ajunge aici, a avut o copilărie grea și sărăcăcioasă, a îndurat multe și, spune el, nici măcar nu a mâncat pentru a ajunge aici. Acum, toate eforturile i-au fost răsplătite în momentul în care a câștigat marele trofeu „Vocea României”, care i-a adus și premiul de 100.000 de euro.

„De mic copil așa de tare mi-am dorit să fiu pe scena asta. Îmi imaginam cum se întorc toate scaunele… E visul meu” a spus Iulian Nunucă, la audiții. Parcă cineva i-a ascultat toate rugile și l-a ajutat să-și îndeplinească cel mai mare vis!

„N-am mâncat nimic, doar ca să strâng bani și să ajung aici. Nu mă văd făcând altceva, dacă fac altceva pot să nu mai exist”, mai spunea, atunci, Iulian Nunucă.

Citește și - Ruxi i-a aflat secretul lui Smiley, în culisele Vocea României. Nimeni nu știa asta despre iubitul Ginei Pistol

„Sunt diferit prin faptul că am ales să fac altceva”

Iulian Nunucă a declarat că este extrem de mândru de faptul că este țigan și că nu fuge de asta. Din contră, se mândrește și cu faptul că a făcut fix ceea ce și-a dorit și nu ceea ce i-a impus familia. 

„Eu m-am regăsit în muzica pop, în muzica clasică, dar n-aș putea să spun că sunt diferit, până la urmă sunt țigan și nu fug de asta. Eu mă mândresc cu toată inima că sunt țigan, pentru că noi avem tradiții frumoase, avem o familie frumoasă. Sunt diferit prin faptul că am ales să fac altceva decât ceea ce ei și-au propus”, a mai spus Iulian Nunucă. 

Tatăl lui Iulian a mărturisit că nu înțelegea preferințele muzicale ale fiului său, însă acum s-a convins de ceea ce își dorea el să facă, cu adevărat. Nu muzica lăutărească era marea lui pasiune, ci muzica lui Celine Dion și a altor mari artiști, cea care îi aducea cea mai mare bucurie. 

„La început nu am fost de acord și voiam să-l ajut cu ceva, dar nu mă pricepeam la muzica pe care o cânta el. Acum, în schimb, sunt foarte bucuros de ceea ce cântă el. Dacă n-ar fi copilul meu și l-aș fi auzit undeva, aș ținti foarte sus cu el”, a mărturisit acesta

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net