Andra Botez, profesoara de muzică de la ”Vocea României”, despre marele premiu de 100.000 de euro din finală

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Prima oară am remarcat o pe Andra Botez tot la un concurs de televiziune, "Cântă acum cu mine" și tot la Pro TV. Iar acum o revedem la "Vocea României", unde este concurenta Irinei Rimes din finala din această seară. Am stat de vorbă cu Andra și am aflat despre concurentă câteva detalii dar și unele?

Ne poți spune, pentru început, de unde vii și câți ani ai?

Am 38 de ani și vin din Iași.

Cine mai cântă din familia ta și de unde ai moștenit talentul muzical?

Talentul muzical este moștenire de familie. Atât mama, cât și tatăl sunt muzicieni. Muzica este prima mea mare dragoste și așa va rămâne pentru totdeauna.

Cum te înțelegi cu Irina Rimes, antrenoarea ta de la "Vocea României? Dar cu ceilalți antrenori?

Mă înțeleg foarte bine cu Irina. Este un exemplu pentru mine și îi sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce face. Cât despre ceilalți antrenori, nu am interacționat atât de mult, însă îi respect și admir pe fiecare în parte.

Citește și: Ei sunt finaliștii Vocea României 2022! Surpriză de proporții în semifinala emisiunii de la Pro TV

Cu cine ți-ar plăcea să faci duet din muzică de la noi?

Din muzică de la noi, Irina este preferata mea din toate punctele de vedere: versuri, emoție, cântec, caracter.

Ce artist din străinătate este favoritul tău?

Din afară, Stevie Wonder. Este o mare sursă de inspirație pentru mine și aș fi mai mult decât onorată să am parte de un duet alături de el.

Ce vei face cu premiul dacă îl vei câștiga? Ți-ai făcut planuri?

Îmi doresc să fiu reprezentanta României la festivalurile mari de muzică jazz din Europa. Totodată, vreau să le demonstrez copiilor mei că îți poți îndeplini visul, dacă depui efort și lupți cu adevărat pentru ceea ce îți dorești.

Iată și: Theo Rose, sex simbol! A înnebunit audiența de la ”Vocea României” cu ținuta asta

Ce îți dorești pentru 2023? Ce planuri ai?

În 2023 îmi doresc să fiu cea care reușește să pună din nou România pe harta jazz-ului internațional. Liniște și fericire alături de familie și cei dragi.

Ești singură fată dintre concurenți. De cine îți e teamă dintre ceilalți?

Nu îmi este teamă de nimeni. Consider că ceea ce am eu nu au ceilalți, iar ceea ce au ceilalți nu am eu. Fiecare dintre noi este special din punct de vedere artistic și fiecare dintre noi merită să câștige marele premiu.

Un mesaj pentru fanii tăi?

Vă mulțumesc foarte multe pentru mesajele frumoase pe care mi le trimiteți, pentru căldura voastră și pentru susținere. Sper să fiți alături de mine și vinerea această și să mă votați. Abia aștept să ne întâlnim în concerte! Vă îmbrățișez!

Andra Botez familie jpeg

Ce trebuie să mai știți de Andra Botez ?

Andra Botez a absolvit Facultatea de Filosofie - Secția Sociologie, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”, dar și Facultatea de Interpretare muzicală Secția Canto a Universității de Arte „George Enescu” (ambele din oraşul natal), unde a studiat în perioada 2009 – 2013. A început să predea lecții de canto în anul 2007.

Are o experiență de peste 20 de ani în muzică și a interpretat în mod special melodii din stilurile pop, rock, fusion, soul, dar și jazz. În prezent, Andra Botez este profesoară de tehnică vocală, dar și solistă.

„Soțul meu (Bogdan, cu care este de 15 ani, n.r.) m-a motivat. Eu cântam și înainte să-l cunosc pe el, dar nu așa tare... și la propriu, și la figurat”, a povestit Andra, pentru adevarul.ro. Tot ea a spus cum ar fi dacă ar câştiga finala: „Ar fi un cadou foarte fain pentru fiica mea. Sigur mi-ar spune că măcar atât merită și ea, după ce am fâțâit-o și cu trenul, și cu avionul, a dormit și pe toate canapelele. Ar fi primul concurs pe care l-aș câștiga”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net