Ei sunt finaliștii Vocea României 2022! Surpriză de proporții în semifinala emisiunii de la Pro TV

Ultima actualizare:

S-au decis finaliștii Vocea României! Vineri seară a avut loc semifinala sezonului 10, iar după votului publiculu s-a decis cine trece mai departe în marea finală din 23 decembrie.

Ei sunt finaliștii Vocea României 2022!
Ei sunt finaliștii Vocea României 2022!

Moment de gală la Vocea României. Vineri, 16 decembrie, pe scena show-ului de la Pro TV s-au duelat ultimii opt concurenți rămași în luptă pentru marele trofeu și premiul de 100.000 de euro! În plus, alături de ei pe scenă au cântat și antrenorii lor. 

Finaliștii Vocea României, sezonul 10

Inițial, bătălia din semifinale s-a dat între:

  • Anastasia Budeșteanu și Teodor Debu din echipa lui Denis
  • Andra Botez și Rianna Rusu vor reprezenta echipa Irinei Rimes
  • Winael Baldus și Eduard Stoica, din echipa Smiley-Theo Rose 
  • Iulian Nunucă și Ioana Vecerdea, din echipa lui Tudor Chirilă

La capătul unei emisiuni plină de momente spectaculoase, laude, dar și înțepături între antrenori, patru concurenți au fost aleși pentru marea finală a sezonului.

Cei 4 finaliști - Vocea României 2022

Ei sunt finaliștii în 2022! Foto: Facebook Vocea României
Ei sunt finaliștii în 2022! Foto: Facebook Vocea României

Din echipa Irinei Rimes, concurenta care merge mai departe este Andra Botez, care a avut o intrepretare excepțională a hitului „I Will Always Love You“.

De la Smiley și Theo Rose merge Winael Baldus. Concurentul din Caraibe care s-a îndrăgostit de România a emoționat cu interpretarea sensibilă, dar puternică a melodiei „De-ai fi tu salcie la mal“.

Finalistul echipei lui Denis Roabeș este Teodor Debu. Acesta s-a simțit excelent pe ritmurile reggae ale piesei „Ploaia“ (El Negro). Juriul și publicul au apreciat momentul lui „Cam așa îmi imaginez că ar arăta un concert de-al tău“, a spus Theo Rose.  

Din echipa lui Tudor Chirilă, Iulian Nunucă este concurentul care merge în finală. Acesta a intrepretat piesă „Bohemian Rhapsody“. „Aș vrea să-l pot da exemplu copiilor mei“, a spus Tudor înainte de momentul elevului său, iar după aceea a fost împiedicat de lacrimi să facă vreun comentariu și nu a putut decât să aplaude.

Moment spectaculos la Vocea României

Vineri seara, în semifinala Vocea României, unul din cele mai tari momente a fost creat de Irina Rimes, care a urcat pe scenă alături de cele două concurente din echipa ei, Andra Botez și Rianna Rusu.

Cele trei au cântat piesele „Good Feeling” și „Let's Get It Started”, ridicând publicul în picioare. Momentul a fost savurat din plin de jurații emisiunii de la Pro TV.

„În momentele astea, concurenții se bucură de scena de la Vocea României pentru că sunt eliberați de inhibiție și presiune. V-ați armonizat pe voci, foarte frumos! Un rând de aplauze ca un rând de bere într-o zi de vară pentru band-ul Vocea României. Și mai dau o bere pentru baletul condus de Emil Rengle”, a precizat Tudor Chirilă, după show-ul oferit de Irina Rimes și concurentele din echipa ei.

„Irina, felicitări pentru viziune!”, a spus Denis de la The Motans. „Ați fost pe flow, ați fost pe show!”, a completat Smiley.

„Asta e partea care ne ajută să ne conectăm cel mai bine. Lucrul ăsta în echipă necesită multă muncă. A fost mișto să vedem trei gagici cântând”, a precizat Theo Rose.

Cine sunt câștigătorii Vocea României din sezoanele anterioare

Până la ediția din 2022, Vocea României a mai avut parte de alte 9 sezoane. Pe lista câștigătorilor se află nume deja foarte consacrate precum Ștefan Stan sau Tiberiu Albu. Iată lista completă a celor care au plecat acasă cu trofeul de la Vocea României:

  • Sezonul 1 - Ștefan Stan 
  • Sezonul 2 - Julie Mayaya 
  • Sezonul 3 - Mihai Chițu 
  • Sezonul 4 - Tiberiu Albu 
  • Sezonul 5 - Cristina Bălan 
  • Sezonul 6 - Teodora Buciu
  •  Sezonul 7 - Ana Munteanu 
  • Sezonul 8 - Alma Boiangiu 
  • Sezonul 9 - Dragoș Moldovan

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net