Pe ce dată va avea loc marea finală de la Vocea României 2022

Ultima actualizare:

S-a anunțat oficial când va fi marea finală Vocea României 2022. În seara de 9 decembrie am aflat și numele semifinaliștilor. Cei opt concurenți, câte doi din fiecare echipă, se vor lupta pentru un loc în ultima ediție a acestui sezon, urmând apoi să aflăm cine va fi marele câștigător. Decizia finală din prima gală live a fost în mâinile telespectatorilor, care și-au votat finaliștii.

confruntari Vocea României 4 jpg

În seara zilei de vineri, 9 decembrie 2022, telespectatorii au putut urmări pe Pro TV prima gală live Vocea României din sezonul 10. Concurenții au urcat pe scenă și au încercat să îi impresioneze pe jurați, dar și pe cei de acasă. Emoțiile au fost la cote maxime, dar acum cei de acasă au avut dreptul să decidă cine merită un loc în semifinală.

Citește și: La Vocea României „s-a votat ca la Schengen”. De ce a fost eliminat un concurent dintr-o altă țară

Finala Vocea României 2022 va avea loc pe 23 decembrie

Cei opt concurenți aleși în prima gală live din acest sezon vor lupta în semifinala din data de 16 decembrie, iar marea finală Vocea României 2022 va avea loc chiar înainte de Ajunul Crăciunului, în seara zilei de 23 decembrie.

Uite și: Tudor Chirilă a înfuriat „motanul”! „Știți cum e la fotbal? Când echipa nu joacă bine, e vina antrenorului!”

Cum arată echipele antrenorilor după prima gală live 

În urma voturilor primite din partea publicului, s-au anunțat numele norocoșilor din semifinală. Fiecare antrenor a intrat în prima gală live cu câte 3 concurenți, dar dintre aceștia au rămas doar 2 din fiecare echipă, cei care vor apărea pe scenă în penultima etapă a sezonului.

Echipa Irina Rimes 

Concurenții ei au dat tot ce au avut mai bun pe scenă. Andra Botez a început în forță, cu melodia „Cine iubește și lasă”, fiind urmată de Rianna Rusu.

Puștoaica în vârstă de 17 ani a impresionat cu prestația ei și a cântat melodia „Rise UP”, iar seara a fost încheiată de Theo Rusu. Cele două semifinaliste din echipa Irinei Rimes sunt Andra Botez și Rianna, conform Unica.ro.

Echipa Tudor Chirilă 

În echipa lui, au concurat Valeria Marcu, cea care a cântat melodia „The Impossible Dream”, Iulian Nunucă a interpretat melodia „Child In Time”, și Ioana Vecerdea, care a făcut spectacol cu melodia „Zombie”.

În semifinala Vocea României 2022 vor merge Iulian Nunucă și Ioana Vecerdea.

Vezi și: «Michael Jackson de România» de la Vocea României, nuntă şi botez în secret

Echipa Smiley și Theo Rose 

Eduard Stoica i-a impresionat pe toți cu melodia „All I Want”, iar Winael Baldus a făcut spectacol cu „You’re the Voice”.

Vlad Nicolici a urcat și el pe scenă, interpretând melodia „Fallin”. Decizia a fost și de această dată în mâinile publicului, care i-a trimis în semifinală pe Winael Baldus și Eduard Stoica.

Echipa Denis „The Motans” 

Kam Cahayadi a făcut show cu „Black Or White”, melodia lui Michael Jackson. Teodor Debu și-a arătat și el calitățile vocale cu piesa „Iron Sky”.

Anastasia Budeșteanu a avut melodia „Ne me quitte pas”. Publicul a ales cei doi semifinaliști din echipa lui Denis Roabeș: Teodor Debu și Anastasia Budeșteanu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net