La Vocea României „s-a votat ca la Schengen”. De ce a fost eliminat un concurent dintr-o altă țară

Ultima actualizare:

Moment bizar la Vocea României. Ediția de vineri, 9 decembrie, a fost plină de emoții și decizii neașteptate. Marea surpriză de aseară a show-ului de la Pro TV a fost eliminarea lui Kam Cahayadi, în pofida prestației foarte bune. 

confruntari Vocea României 4 jpg

Decizia eliminării concurentului din echipa lui Denis a atras destul de multe critici în spațiul online. Kam Cahayadi a părăsit concursul de la Pro TV deoarece nu a primit suficiente voturi de la public, iar fanii emisiunii au contestat rezultatul, conform Adevărul.

Teodor Debu, Anastasia Budeșteanu, Ioana Vecerdea, Iulian Nunucă, Winael Baldus, Eduard Stoica, Andra Botez și Rianna Rusu sunt semifinaliștii desemnați exclusiv în urma votului telespectatorilor.

Eliminarea surprinzătoare la Vocea României. „E România și românii nu votează cu străinii“

Echipa lui Denis a evoluat prima în această ediție live. Concurentul din Indonezia a deschis seara în forță cu un moment artistic plin de energie, interpretând piesa „Black or White“ a lui Michael Jackson.

„E foarte greu să cânți Michael Jackson, dar să cânți Michael Jackson dansând... E poate cel mai bun moment din parcursul tău“, i-a spus Tudor Chirilă. „Sper ca oamenii să te adopte și să te voteze“, a completat Smiley.

„Și ce dacă nu-i român, aici contează vocea, nu nația“, „Kam a fost cel mai bun, era un concurent de finală, nu părea un moment de concurs, ci de concert”, au fost câteva dintre comentarii.

Val de critici după eliminarea concurentului din Indonezia

Kam a obținut cele mai puține voturi și a părăsit competiția, iar mulți fani ai concursului s-au arătat indingnați în comentariile din rețelele sociale. 

„E România și românii nu votează cu străinii“, „De aia nu ne acceptă nimeni, niciunde, că suntem niște rasiști“, „Chiar nu îmi imaginam că cel care o să plece o să fie Kam, foarte dezamăgită sunt! Well done Kam, you're the best!“, „Kam a fost cel mai bun. Păcat!“, „Și ce dacă nu-i român, aici contează vocea, nu nația“, „Kam a fost cel mai bun, era un concurent de finală, nu părea un moment de concurs, ci de concert. Sigur vom auzi de el și va scoate piese, era unul dintre concurenții care aveau tot pachetul“, sunt doar câteva dintre comentarii, după eliminarea concurentului de la Vocea României.

„Vocea României“: emoții și surprize 

Echipa lui Tudor Chirilă a avut parte de multe emoții și surprize. Antrenorul de la Vocea României a ales pentru Valeria Marcu o piesă de musical, „The Impossible Dream“, însă tânăra a ratat finalul melodiei.

„Valeria e una dintre vocile senzaționale din competiție, îmi pare rău că ți s-a întâmplat chestia aia la final. Sper să nu conteze că nu ți-a ieșit ultima notă“, a spus Smiley.

Eu nu cred că o notă poate să conteze mai mult decât un cântec, dar asta va decide lumea de acasă“, a fost argumentul antrenorului ei.

Iulian Nunucă și-a dorit să cânte rock, așa că Tudor i-a încredințat „una dintre cele mai șmechere piese rock ale tuturor timpurilor“, „Child in Time“, a trupei Deep Purple. Lejeritatea cu care a trecut prin registre muzicale joase, dar și foarte înalte și întreaga interpretare de excepție au ridicat sala în picioare. Ioana Vecerdea a avut și ea un moment puternic cu melodia „Zombie“, a trupei The Cranberries, scrie Adevărul.

Iulian a primit în doar câteva minute sute de mesaje de felicitări pe Facebook, iar mulți îl văd câștigător.

„Ne-a dat șah mat echipa Tudor. Iulian a fost epic. Foarte fain“, „Iulian ești un Diamant! Felicitari Tudor Chirilă pentru melodiile alese“, „Iulian e vocea“, „Toți sunt buni, dar pe Iulian nu văd să-l mai oprească cineva. A făcut istorie la Vocea României», marele premiu va fi la el“, au comentat fanii.

În schimb, Valeria Marcu a obținut cele mai puține voturi și a părăsit concursul „Vocea României“. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cafea cu pulbere de ciuperci medicinale  Sursa foto shutterstock 1453768808 jpg
image
image
image
image
image
image
andreea marin madalina manole jpg
Szilard și Variu sunt marii câștigătorii de la  „Insula de 1 milion”. Foto Kanal D
tamoaki hamatsu colaj captura video jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
andreea balan cu victor cornea la roland garros jpg
irinel columbeanu jpg
netflix pixabay png
banner Leonard Doroftei
image
actualitate.net
image
actualitate.net