Idilă la Vocea României? Irina Rimes: «Eu am crezut că o să vă sărutați»

Ultima actualizare:

Show-ul Vocea României a oferit un moment memorabil și total imprevizibil, care a demonstrat că sufletul de artist este plin de emoție în stare pură. Pentru doi tineri din echipa lui Denis, o piesă de dragoste și pasiunea pentru muzică au fost îndeajuns să stârnească în inima lor sentimente puternice. 

image png

Vocea României este nu numai o competiție în care oamenii talentați iau cu asalt scena pentru a-și demonstra capacitatea de a încânta publicul și jurații, ci și o ocazie de a cunoaște persoane noi și de a face prieteni. 

La ediția din 18 noiembrie, doi concurenți din echipa lui Denis au trăit o experiență minunată împreună, pe care au împărtășit-o cu emoție și pe scenă, prin reprezentația lor plină de sensibilitate. 

Anastasia și Ovidiu, declarație de iubire prin muzică, la Vocea României

Anastasia Budeșteanu și Ovidiu Gorincioiu au făcut parte din echipa lui Denis și au avut de interpretat o baladă superbă a artistei Billie Eilish, intitulată «I love you». Încă din timpul repetițiilor cei doi tineri au rezonat foarte bine împreună, atât muzical, cât și la nivel personal. 

Ovidiu a avut numai vorbe de pline admirație la adresa colegei sale din concurs, Anastasia, căreia i-a făcut o serie de complimente, spunând că are ochi extraordinari și că este reprezintă partenera de scenă ideală. 

«Simt că piesa «I love you» (n.r. trad. Te iubesc) este o declarație față de persoana cu care cânți» a mai adăugat cu subînțeles concurentul de la Vocea României.

Anastasia a reacționat măgulită la declarațiile lui Ovidiu și i-a mulțumit spunând că este conștientă că nu sunt doar vorbe în vânt ci sunt spuse din suflet. 

Tudor Chirilă: «Ar trebui să mergeți înainte ca un cuplu»

Momentul în care cei doi au urcat pe scena de la Vocea României a fost unul magic. Concurenții au interpretat piesa cu atât de multă emoție și sensibilitate, încât părea că propriile lor sentimente ieșeau la iveală și că într-adevăr se îndrăgosteau în fața unui public întreg. Spre sfârșitul piesei, Ovidiu și Anastasia s-au apropiat foarte mult, el a cuprins-o ușor de mijloc și mai aveau foarte puțin și se sărutau. 

Sentimentele dintre tineri s-au simțit, iar jurații au reacționat extraordinar de surprinși și de impresionați. 

«Eu am crezut că o să vă sărutați. Nu știu dacă aveți iubit sau iubită acasă, dar eu aș fi făcut-o de dragul momentului pentru că a fost atât de magic, atât de frumos, a spus Irina Rimes. Ați fost foarte frumoși foarte sensibili.»,a  spus Irina Rimes.

«Ați fost atât de mișto astăzi încât voi ar fi trebuit să mergeți înainte ca un cuplu la Vocea României, ca să vă avem pe amândoi în concursul ăsta, poate este doar o fantezie de-a mea dar e și forma mea de a vă face un compliment. Cred că momentul vostru spune și alte lucruri decât că acest concursul ăsta este doar despre întindere vocală este vorba și despre emoție.» a menționat Tudor Chirilă. 

Theo Rose: «Ai lăsat-o pe ea să strălucească»

«Ovidiu, partea ta de interpretare din piesă a fost tipic bărbătească, ai lăsat-o pe ea să strălucească, asta aș fi spus-o ca o critică într-un alt context, dar aici nu e cazul asta m-a făcut să te apreciez și să-mi placă și mai tare povestea pe care ați creat-o pe scenă.» a adăugat Theo Rose. 

Până la urmă Denis a ales-o pe Anastasia Budeșteanu, în detrimentul partenerului ei. Însă Pavel Bartoș a rugat-o să facă pledoaria în fața juraților pentru a-i oferi încă o șansă lui Ovidiu. 

«Ovidiu este un băiat extraordinar de muncitor, are un timbru vocal foarte special, după cum ați putut auzi, și ar ajunge foarte departe în concurs dacă l-ați alege.», a spus Anastasia. 

Din păcate niciunul dintre jurați nu l-a ales pe Ovidiu pentru a rămâne în competiția Vocea României și acesta a părăsit scena, nu înainte de a o îmbrățișa pe Anastasia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net