Tensiuni și emoții duse la extrem la ”Vocea României”: „Mie nu mi-a plăcut atât de mult!”

În această seară, de la ora 20.30, încep Confruntările de senzație de la „Vocea României”! Telespectatorii vor putea urmări primele și cele mai aprige dueluri din competiția vocilor, de la Pro TV! Echipele antrenorilor se vor înjumătăți, însă există și șansa ca acei care nu au ieșit învingători să poată fi ”furați” de antrenorii celorlalte echipe!

Pavel Bartoș dă startul Confruntărilor, la Vocea României
Pavel Bartoș dă startul Confruntărilor, la Vocea României

Vineri, de la 20:30, se încinge bătălia la Pro TV. În această seară, se dă startul marilor  Confruntări la „Vocea României”! Concurenții au muncit din greu pentru aceeastă etapă eliminatorie, au făcut vocalize, și-au antrenat la maxim vocile și au ajuns la progrese foarte mari. Momentele pregătite vor fi la înălțime, așa că antrenoriilor le va fi foarte greu să decidă cine anume va rămâne în concurs și cine va pleca acasă.

Antrenorii sunt, de altfel, încântați de echipele formate. Vocile, una și una, intră acum, însă, la duel, iar echipele acestora vor fi, din păcate, înjumătățite! Pentru cei care nu au reușit să iasă învingători din prima, mai există, însă, o speranță dea rămâne totuși în concurs. Conform regulamentului concursului, ei pot fi "furați" de antrenorii celorlalte echipe, numai dacă aceștia consideră că merită să-i salveze!

„L-am văzut pe Tudor exaltat de momentul vostru"

La etapa audițiilor pe nevăzute, antrenorii s-au arătat satisfăcuți pe deplin de echipele pe care le-au format. Ca de obicei, însă, într-o astfel de competiție, nu se poate să nu existe și animozități mari între antrenori, și chiar discuții în contradictoriu. Vorba aceea, fiecare cu gusturile lui!

L-am văzut pe Tudor exaltat de momentul vostru, dar mie nu mi-a plăcut atât de mult. Acum, părerea mea poate fi subiectivă!”, a afirmat antrenoarea Irina Rimes, după unul dintre momente.

Seara primei ediții a Confruntărilor la Pro TV se anunță, prin urmare, incendiară! Pe scenă se vor auzi piese memorbile, precum: „Feeling good”, „Watermelon sugar” și „Lay me down”, în interpretări care mai de care mai originale și mai îndrăznețe.

Reprezentațiile concurenților vor stârni, ca de obicei, reacții neașteptate în rândul antrenorilor, care vor avea decizii extrem de dificil de luat.Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley, Theo Rose și Denis Roabeș, solistul de la trupa The Motans, sunt antrenorii sezonului 10 de la "Vocea României".

Antrenorii și-au definitivat echipele în editia de vinerea trecută. În etapa battle-urilor, fiecare echipă aliniază un număr de 14 concurenți.

Din echipa lui Denis Robeș vor intra în concurs: Daniel Ciurea, Ovidiu Gorincioi, Iulia Gîza, Corina Ivanov, Elis Opriș, Vlad Nicolici, Smaranda Marian, Anastasia Budeșteanu, Teodor Debu, Laura Oana, Cristina și Victor Sîrbu, Alexandra Șipoș, Claudiu Mirică și Diana Guia.

La Tudor Chrilă în echipă sunt următorii concurenți: Oana Borteanu, Mihailina Moisa, Maria Niță, Valeria Condrea, Liliana Radu, Alexander Buchann, Daniel Ignat, Carmen Cușa, Iulian Nunucă, Bogdan Jeler, Ioana Vecerdea, Adriana Gîrneț, Ruxandra Istrate, Delia Racu.

Echipa Irina Rimes este compusă din: Ionuț Panait, Denisa Avram, Valeria Engalîceva, Rianna Rusu, Monica Costin, Ricardo, Gabor, Alexandrina Vlad, Daria Pintilie, Mara Berechet, Valeria Marcu, Magda Suciu, Andra Botez, Marina Nanava și Theo.

Echipa Smiley & Theo Rose îi aliniază pe: Sofia Mărculescu, Mihaela Frimu, Winael Baldus, Veronica Liberati, Cahayadi Kam, Eduard Stoica, Simona Mareș, Max Jorquera, Laszlo Janoska, Ștefania Vorovenci, Andreas Mioc, Jessica Lăzărescu, Andra Pierșinaru și Marina Scalețchi.

Pentru fanii înrăiți, concursul „Vocea României” poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net