Tudor Chirilă, juratul de la Vocea României, împlinește 46 de ani. 10 lucruri pe care nu le știai despre artist

image
Rebelul Tudor Chirilă într-un moment de tandrețe cu iubita sa Iulia Mîzgan Foto: arhivă

Tudor Chirilă este unul dintre cei mai compleți artiști români afirmați după Revoluție. Ajuns la 46 de ani, actorul, muzicianul, compozitorul şi producătorul Tudor Chirilă nu lasă indiferent pe nimeni dintre cei care îl ascultă iar prestația în calitate de jurat la Vocea României i-a adus o notorietate la care nu visa.

Tudor Chirilă este bucureștean, fiul gazetarului sportiv Ioan Chirilă şi al actriţei şi regizoarei Iarina Demian şi fratele antrenorului de fotbal Ionuţ Chirilă. Deși a devenit cunoscut ca și solist al formației Vama Veche iar acum are propria trupă, Vama, Tudor Chirilă are studii de actorie. El a absolvit clasa profesorului Florin Zamfirescu la Academia de Teatru şi Film (UNATC), Bucureşti, secţia Actorie, în anul 1996. Click îți spune lucruri neștiute despre juratul de la Vocea României

1.Tudor Chirilă este din 1996 actor al Teatrului de Comedie din București. Aici a jucat în peste 20 de piese, o parte în regia mamei sale, Iarina Demian.

2. Este cel mai tânăr actor care a obținut premiul etalon al teatrului românesc: premiul UNITER. În 2004 a câştigat un premiu UNITER pentru rolul Malvolio din “A douăsprezecea noapte” de William Shakespeare, în regia lui Gelu Colceag

3. Tudor Chirilă a jucat în 10 filme. A debutat în 1994 cu un rol de figurație în”Nobody-s children”. De referință pentru el rămâne pelicula”Legături bolnăvicioase”cu care a obţinut”premiul publicului”în cadrul galei Premiilor Gopo penru cel mai mare succes pe ecranele cinematografelor românești în 2006.

4. În 2012, a publicat prima sa carte, “Exerciţii de echilibru”, care a reunit o selecţie a celor mai bune texte de pe blogul personal:  www.tudorchirila.blogspot.com

5. Este cel mai vechi jurat de la Vocea României, una dintre cele . A devenit antrenor în 2014 în ediția a patra, în locul lui Horia Brenciu. Atunci colegii săi de juriu la Vocea României erau Loredana Groza, Smiley şi Marius Moga.

6. Tudor Chirilă este pasionat de fotografie. Blogul său a fost început ca o vitrină ale experiențelor sale în acest domeniu. Pentru el cele mai importante lucruri de luat într-o excursie sunt chitara și aparatul foto

7. Iulia Mîzgan este numele partenerei de viață a lui Tudor Chirilă. Este ardeleancă(s-a născut la Bistrița), împlinește în acest an 36 de ani și a absolvit Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) din București. Lucrează ca om de marketing pentru un post de radio din Capitală. Tânăra i-a dăruit solistului trupei Vama doi copii, ambii băieți.

8. Tudor Chirilă are cu Iulia Mîzgan doi băieți. Cel mai mare dintre ei s-a născut în toamna anului 2014, iar cel de-al doilea a venit pe lume în vara anului 2016.

9.Tudor Chirilă a anunțat unde ar cânta și unde nu ar cânta împreună cu formația sa, Vama. Ar cânta în festivaluri plătite din bani publici:” Eu nu iau bani de la primar, banii îi ia o persoană juridică. Eu nu discut cu primăriile, ci cu un intermediar. Lucru care se întâmplă oriunde în Europa, în Franța, în Anglia se cântă pe bani publici. Sunt o grămadă de festivaluri care sunt făcute pe bani publici”. Are însă alte tabuuri.”Ca să fie foarte clar, nu cântăm la nunți, botezuri, petreceri private, campanii electorale. Pentru că există șansa ca la o nuntă nașul mare să se îmbete atât de tare și să zică: “Cânt-o, bă, și pe aia!”.

10. Considerat în ultimii ani prototipul artistului român-rebel, Tudor Chirilă are un model de învățământ preferat: modelul finlandez.”Finlandezii spun așa: noi nu ne putem bate foarte mult cu universitățile de renume și cu acest model al asiaticilor care vede doar competiție. Care inhibă pasiunea. Una dintre propozițiile importante din modelul finlandez este”înlocuiește ambiția cu pasiunea, frate”, declara Tudor într-un interviu pentru știrileprotv.ro.

Citiți și

EXCLUSIV Planul secret pe care PRO TV îl are cu Tudor Chirilă după finala de la «Vocea României»

Tudor Chirilă, cu franchețe: “Și eu am nevoie de încurajare”. Artistul a scris un cântec în izolare

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
artista lacul morii 3 PNG
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
kylie jenner foto mare jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg
nikita de romania jpg
Oana si Mioara Roman jpg
Orlando Bloom in Troia jpg