«Michael Jackson de România» de la Vocea României, nuntă şi botez în secret

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Solistul cu cel mai viral moment de la „Vocea României”, unde a cântat în blinduri „Earth song” al lui Michael Jackson, şi care a şi câştigat concursul din 2018, a revenit în atenţia fanilor cu o triplă surpriză.

Bogdan Ioan a câştigat „Vocea României” cu Smiley antrenor
Bogdan Ioan a câştigat „Vocea României” cu Smiley antrenor

Nu numai că Bogdan Ioan (30 de ani) a lansat o piesă nouă cu videoclip, dar a devenit tată în secret, s-a însurat cu iubita sa Roxana şi au făcut şi botez. Despre toate aceste evenimente Bogdan ne-a povestit ­într-un interviu în exclusivitate.

Citește și: Decizia Irinei Rimes a stârnit controverse la Vocea României! Smiley: «Mi se pare nedrept!»

Click!: Bogdan, multe s-au schimbat de când ai câştigat Vocea României. Ai avut recent nuntă şi botez - cum a fost?

Bogdan Ioan: Da, pe 5 noiembrie am avut nunta noastră şi botezul Petrei, sau mai bine zis „nuntezul”, şi pot spune că a fost o petrecere super reuşită, mai ales că am avut şi tematica LIVE CONCERT, iar cea mică a stat cu noi la petrecere până dimineaţa. Am ţinut-o pe rând în port bebe şi a dormit, a dansat cu noi, a râs, a fost super.

A avut şi o pereche de căşti pentru protecţie la zgomot şi chiar a rezistat neaşteptat de bine la petrecere. A fost un moment când am fost invitat de band să cânt o piesă alături de ei şi m-au prins cu Petra în braţe, dormind, şi am cântat aşa. Roxana s-a alăturat şi ea pe scenă şi în final a fost un moment de familie inedit, special, pe care nu o să-l uităm niciodată.

Invitaţia pentru nuntă a fost făcută sub formă de bilet la concert, numerele meselor au fost de asemenea personalizate, sub formă de partituri. Fiecare masă a fost denumită după un artist sau trupă celebră, iar în rama pe care era scris numărul mesei se regăsea şi o partitură a unei piese celebre de la artistul respectiv. De asemenea, mărturiile au fost sub formă de cheia sol, reprezentând un semn de carte.

La începutul acestei luni a făcut şi nunta, şi botezul
La începutul acestei luni a făcut şi nunta, şi botezul

Cum ai cunoscut-o pe soţia ta?

Pe Roxana am cunoscut-o în anul 2 de facultate, la Iaşi, într-un club de karaoke. Ea era într-o gaşcă de prieteni comuni, iar într-o seară am văzut-o şi auzit-o cântând, moment în care am fost hipnotizat de prezenţa ei şi de felul cum cânta.

Se implică în cariera ta muzicală? Te însoţeşte la evenimente, concerte etc.?

O mai întreb chestii legate de piese, de cum sunt îmbrăcat şi uneori mă însoţeşte şi la evenimente, dar nu îi place să apară la TV, fiind o fire mai retrasă.

Pe soţia sa a cunoscut-o la karaoke
Pe soţia sa a cunoscut-o la karaoke

Ce ai făcut cu premiul câştigat la „Vocea”?

În primul rând, am inves­tit o parte din premiul câştigat în muzică, în sensul că mi-am cumpărat diverse scule pentru studio, nişte microfoane. Am investit în mine ca artist, în ore de canto. De asemenea, am organizat, cu propriile resurse, un show tribut Michael Jackson în 2019, în ziua în care s-au împlinit 10 ani de la moartea lui. Iar pe partea personală, o parte din bani m-au ajutat să cumpăr un apartament în Bucureşti, împreună cu soţia mea.

Cum s-a schimbat viaţa ta de când eşti tată?

A fi tată reprezintă o nouă etapă din viaţa mea cu care pot spune că m-am obişnuit deja, inclusiv cu schimbatul scutecelor. Naşterea Petrei m-a responsabilizat mai mult. În acelaşi timp, mă bucur că statutul meu de artist îmi permite să îmi stabilesc singur programul de lucru şi că pot petrece mai mult timp cu ea. Mi se pare fascinant să vezi un copil crescând, evoluând şi normal că încerc să îi dau acces la tot ce înseamnă calitate, de la muzică până la confort şi alimentaţie şi mai ales afecţiune. Vreau să spun că ea de la o lună adoarme pe muzica lui Bruno Mars, Michael, Justin, Queen şi a mea, bineînţeles. Am trecut repede peste cântecele pentru copii.

Şi tortul a avut tot temă muzicală
Şi tortul a avut tot temă muzicală

Recent ai lansat o nouă piesă - Trezeşte-mă. Spune-ne mai multe despre asta. Ce planuri de viitor ai, pe plan muzical?

„Trezeşte-mă” este prima piesă din noul meu proiect muzical. A fost compusă de Magic Juice, cel care a produs piesa „Te pup, pa, pa“ pentru cine îşi mai aduce aminte, şi de Andi Bănică, cel care a compus şi piesa „Visele“ a Irinei Rimes.

Este o piesă care la prima audiţie pare că are un mesaj dur, dar de fapt este despre întoarcerea spre iubire. Trăim într-o perioadă în care există numai stres, tensiuni, probleme, răutăţi şi mulţi dintre noi ne scufundăm în aceste probleme, uitând să mai iubim şi de aici a venit şi titlul piesei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net