Ai idee cine este în fotografie? E un superstar internațional cu milioane de fani în întreaga lume!

Ultima actualizare:

În imaginile galeriei foto este, deși e greu de crezut, nimeni altul decât... Regele muzicii pop! Exact, chiar Michael Jackson, în anii 90, una dintre cele mai prolifice perioade din viața sa profesională.

A realizat un scurtmetraj muzical, în 1996

Aflat în culmea gloriei, Michael Jackson a realizat, în 1996, un scurtmetraj muzical, care nu s-a bucurat de un succes prea mare, dintr-un motiv foarte simplu. Frecvența materialelor de succes lansate de Regele muzicii pop în acea perioadă era atât de mare, încât multe produse artistice care îi purtau semnătura puteau fi trecute cu vederea foarte ușor.

Exact așa s-a întâmplat și cu „Ghosts”, adică „Fantome”, scurtmetrajul a cărui poveste a fost scrisă de Michael Jackson împreună cu maestrul literaturii horror, Stephen King.

Michael joacă mai multe roluri în film, unul dintre ele fiind cel al primarului din orășelul în care are loc acțiunea. Pentru acest rol, înfățișarea lui Michael Jackson a fost alterată masiv, prin machiaj aplicat de o echipă de profesioniști, ce a inclus proteze din silicon. Rezultatul a fost uimitor, primarul părând un actor necunoscut distribuit în film. 

Fiind cunoscute problemele megastarului cu publicul care îl lua cu asalt, atunci când își părăsea domiciliul, nu putem să nu ne întrebăm dacă Michael Jackson nu a apelat vreodată la asemenea trucuri elaborate pentru a merge nederanjat prin locuri publice.

Michael a povestit că ar fi procedat așa, însă, în ultimii ani din viață, în unele interviuri, Jackson a recunoscut că multe declarații făcute erau gândite doar pentru a surprinde sau pentru a șoca publicul, pentru a-i spori imaginea excentrică.

Scurtmetrajul Ghosts a fost regizat de Stan Winston, din echipa de producție făcând parte și Russell Carpenter, care a câștigat, un an mai târziu, premiul Oscar pentru contribuția avută în producția filmului Titanic.

În Ghosts, localnicii unui orășel sunt asmuțiți de primar împotriva lui Maestro, un tip retras care distra copii din zonă cu trucuri magice. Primarul, interpretat de Michael Jackson, voia să îl gonească pe Maestro, interpretat tot de megastar, din orășel.

Filmul beneficiază de efecte speciale și trucaje revoluționare pentru acei ani. Din păcate, s-a dovedit un eșec comercial, în prezent, fiind o curiozitate și o surpriză plăcută pentru fanii lui Michael Jackson care nu știau de existența producției.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net