Cum arăta Michael Jackson în momentul morții. Detalii șocante de la autopsie

Ultima actualizare:

    Michael Jackson a murit la 50 de ani, intoxicat cu un anestezic ce era folosit în sălile de operație din spitaleSursa foto: Profimedia
Michael Jackson a murit la 50 de ani, intoxicat cu un anestezic ce era folosit în sălile de operație din spitaleSursa foto: Profimedia

La apogeul carierei, Michael Jackson era imaginea puterii și a sănătății, fiind capabil să execute mișcări complicate aparent fără să facă prea mare efort. În momentul morții sale, în iunie 2009, corpul său abia mai cântărea 50 de kilograme și era afectat de intervenții chirurgicale și de medicamente. Era atât de slăbit încât părea că starul muzicii pop suferise multă vreme în timpul vieții de anorexie.

Documentele care au fost date publicității după autopsie au arătat însă că Michael Jackson, în vârstă de 50 de ani, nu avea în stomac în momentul decesului decât medicamente parțial dizolvate.  Șoldurile, încheieturile și umerii cântărețului erau acoperiți de urme de injecții atribuite administrării de analgezice de către medicul său. Buzele lui Jackson erau tatuate cu roz, iar sprâncenele cu tuș negru. Partea superioară a frunții era colorată în așa fel încât să mascheze marginea perucii. Vedeta avea vânătăi suspecte pe genunchi și pe gambe și prezenta tăieturi pe spate - urme ale unei căderi rcente. Pe corp se vedeau zone mai deschise și mai închise la culoare - lucru care confirmă faptul că suferea de vitiligo. 


    Așa arăta Michael Jackson în 2009, anul în care a muritSursa foto: Profimedia
Așa arăta Michael Jackson în 2009, anul în care a muritSursa foto: Profimedia

Cel mai tulburător lucru a fost însă faptul că Michael era complet chel, își pierduse în întregime părul, iar scalpul îi era acoperit în anumite zone doar cu un puf roz. Evident, starul purta o perucă lipită de cap. „Era doar piele și os, părul îi căzuse și nu mai mânca aproape nimic, în afara pastilelor, atunci cân a murit”, a explicat unul dintre apropiații cântărețului pentru publicația The Sun.

Michael a purtat perucă încă din anul 1984

Se crede că starul a început să poarte perucă după ce părul i-a luat foc într-un incendiu izbucnit pe scenă în timp ce filma o reclamă pentru Pepsi, în anul 1984. În urma accidentului, el a fost transferat la spital, iar imaginile cu el pe targă au făcut înconjurul lumii. Michael suferise o arsură destul de serioasă, iar în fotografii se observă o rană profundă. Acesta se pare că a fost momentul când starul a început să abuzeze de analgezice și să devină dependent de ele. 

A murit intoxicat cu propofol, un anestezic folosit în sălile de operație

Michael Jackson a murit la doar 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicații grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, în sălile de operație și pe care starul îl folosea la domiciliu pe post de somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, Totul s-a petrecut în perioada în care artistul se afla la Los angeles și efectua repetiții intense pentru ultimul său turneu din carieră intitulat „This is it Tour”. Turneul ar fi trebuit să debuteze o lună mai târziu, în iulie, la Londra.

Medicul personal al artistului, Conrad Murray, a fost găsit vinovat de omucidere involuntară și a fost condamnat la doar patru ani de închisoare. El a fost eliberat în 2013, după aproape doia ani de detenție.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net